Mad Raccoons Academy

- Urolig Vipers IF manager

Written 5 June 2013, 12:07

Vipers IF var tæt på at rykke ned i sidste sæson. Starten af denne sæson har heller ikke været helt god for det truede hold.

"Jeg er meget urolig for hvad der kommer til at ske i denne sæson. Vi har allerede haft to skadede spillere og står lige nu til nedrykning.", siger den sukkende manager fra Vipers IF.

"Jeg så jo helst at vi blev i 4. division og snart var klar til at rykke højere op. Men nu bliver jeg i tvivl hvorvidt det kan lade sig gøre lige nu.", sluttede den urolige manager af med.


Vi har taget en snak med en af de nye kræfter på holdet, som efter de første træningspas ser ud til at være et lovende talent. Nemlig en af de seneste nye ungdomsspillere, Hannes Seidler der for bare 3 dage siden skrev kontrakt med klubben.


Interviewer: Hvad mener du om holdets præstationer og deres chancer for at blive i 4. division i denne sæson?
Hannes Seidler: På nuværende tidspunkt ser det ikke helt godt ud og man har vel sin tvivl om holdets chance for at blive i 4. division, men det er trods alt kun starten på sæsonen. Alt kan ske.
Interviewer: Det er rigtigt. Kan du stadigvæk se en fremtid på Vipers IF, uanset hvilken placering eller division holdet ender i?
Hannes Seidler: Lige nu, kan det være lidt svært at se. Men jeg regner med at holdet snart vil vise, at vi er kommet for at blive.
Interviewer: Vil du være en af de ledende kræfter for Vipers IF i den nærmeste fremtid?
Hannes Seidler: Jeg mener helt sikkert, at jeg kan påføre en masse positive ting til holdet. Ikke mindst håb. Jeg regner selvfølgelig med at manageren vil bruge mig når mit niveau er godt nok. Så jeg regner med at have fuld spilletid på banen om et halvt års tid.
Interviewer: Vi glæder os til at se dig i fremtiden. Tak for din tid.



Holdets nye talent har også sin tvivl. Men sæsonen er stadigvæk ikke slut endnu. Alt kan ske.



Comments