Mad Raccoons Academy

Vipers IF - "Vi bliver hvor vi er".

Written 2 June 2013, 09:52

Ingen havde troet at slangerne ville overleve endnu en sæson i 4. division, efter en ret tam sæson. Men nu bliver holdet i 4. division. Indtil videre.

"Vi har rigtig nok haft en dårlig sæson i denne uge.", pointerer manageren fra Vipers IF.
"Men på trods af, at vi netop har haft en dårlig sæson er det utroligt at holdet har kunnet bevæge sig væk fra nedrykningslinjen i sidste øjeblik. Så kan næste sæson kun blive bedre.", lød det til sidst fra manageren.


Vi har taget os en snak med Walid Abdul-Raafi, som har spillet flest kampe i klubben i øjeblikket med hele 1424 kampe for klubben siden han blev købt for et lille beløb af Vipers IF d.13/5-2012.


Interviewer: Hvad mener du om dit hold efter denne sæson?
Walid Abdul-Raafi: Hvad jeg mener? Jeg mener, at vi selvfølgelig ikke bør undervurdere alle de andre hold i divisionen. Men selvom vi ikke har haft den bedste sæson denne gang, skal vi stadigvæk huske på, at vi ikke har været højere oppe end 4. division. Så bare det at vi kæmper for at blive her, det viser at vi kæmper for det.
Interviewer: Forventer du, at i fremover altid vil være at se i 4. division? At jeres nye "mission" er, at komme højere op ad stigen?
Walid Abdul-Raafi: Vores mål er stensikkert at komme højere op. Jeg ved ikke om jeg forventer at vi altid mindst vil være i 4. division lige nu. Det skal nok ske en dag. Men hvornår, må tiden vise.
Interviewer: Vil du være der, som en af de spillere som fører holdet til tops?
Walid Abdul-Raafi: Jeg vil gerne føre holdet endnu længere op. Men efterhånden som tiden går trænger holdet til nye og forbedret kræfter. Jeg vil dog mene, at jeg har ført holdet et godt stykke ad vejen. Når jeg stopper på holdet, vil jeg da også ønske holdet held og lykke på deres videregående rejse mod toppen.
Interviewer: Smukke ord. Jeg siger tak for din tid.


Så på trods af at Vipers IF var på vippen til nedrykning, har de hverken mistet deres gode humør eller troen på en lys fremtid.


Comments