FC Gummi

Vifarank 900: stolt over ny rekord

Written 17 August 2011, 14:37

Det var en tilfreds FC Gummi klub der kunne glæde sig over at se sig blive nummer 900 i Vifarank i kontoen, efter klubben gør det godt i fodbold verden

http://www.virtualmanager.com/statistics/vifa_rank?page=45

Med 3 sejr i bedste 2 division ligaen ser det godt ud i vifarank.

"Vi kan være meget stolte over, at have formået at komme oppe på 900 ud af med det bedste klubber i verden. Det er en fantastisk bedrift af holdet. At det har taget 4 uger at slå denne rekord siger det hele. Der skal noget ekstraordinært til, hvis man vil nå disse højder" forklarede en stolt Gummi-træner.

Der var uden overraskelse også stor ros til Spillerne som spillrde fantastisk "Det er ingen hemmelighed, at vi ikke ville være det samme hold uden stjernerne. Vi ville stadig være et godt fodboldhold, men den de befinder sig på et ekstraordinært højt niveau, over alle andre. Alle de store hold i historien har haft en anderledes spiller - vi har fået verdenklasse og klassespiller til klubben. Det er en sand gave at have en af dem hos os. Folk skal lægge mærke til deres indstilling og deres ydmyghed. De ved, at de ikke ville være den samme uden deres holdkammerater"

Gum Gum og fans er godt tilfreds med spillet og klubben,

Sponsorat glæder sig over resultatet og ønsker hele FC Gummi klubben stort tillykke

Comments