FC Gummi

Ny Fantastisk Målmand til FC Gummi

Written 9 August 2011, 01:48

Konkurrencen i 4. division er tæt og i kapløbet om at forstærke holdene, forsøger FC Gummi at følge trit. Denne gang sker det på den vigtige målmandspost i form af Dao Zi Wie fra Kina, Samtidig forlænger FC Gummi aftalen med Dao med et år.

http://www.virtualmanager.com/players/4875780-dao-zi-wie

”Der er igen tvivl om, at vi er rigtige glade for at kunne tilknytte Dao til holdet. I den forgangene sæson blev vi lidt amputeret,. Vi har haft god støtte i vores 2. Keeper, men da vi gerne vil bevare en position blandt de 2000 bedste hold i Vman er tilgangen af en ny keeper nødvendigt.” Udtaler Sportsansvarlig Gum Gum.
Dao er 32 år og har de sidste 5 år spillet for Top klubber. Oprindeligt kommer han fra Verdenklasse klub som er nummer 203 i verden.

”Efter 5 gode år i klubberne, har jeg brug for at prøve noget nyt og komme ud at spille noget mere. Jeg flytter til Aarhus byen til sommer for at studere. Aarhus har altid været min by, og der glæder jeg mig rigtig meget til at flytte over. Samtidig glæder jeg mig også rigtig meget til at spille i Fodbold i FC Gummi. En klub med en god opbakning og nogle gode folk bag. En klub hvor jeg ser mig have mulighed for at udvikle mig yderligere – grundet forhåbentlig mere spilletid.

Jeg har vist høj klasse, med ganske få udfald i det meste af sæsonen, men han er klart bedst når vi dækker offensivt. Til gengæld har Dao de sidste 5 sæsoner vist, at han er en god målmand. Og det ikke helt nemt at scorer på mig

Comments