Broderskab Masterclass

Nu' vi igang!

Written 4 June 2017, 10:23

Efter en længere pause er vi nu tilbage. Stadig med samme målsætninger om bl.a. at udvikle egne talenter til 1. holdet, men samtidig også at spille i den bedste række.

Der er blevet hentet mange rutineret kræfter ind, som har vundet ligaen sikkert! Da vi startede op var vi på en 12. plads, men har vundet kampene sikkert, og i min tid blev der kun scoret 1 mål imod os. Selvfølgelig skal det tages i mente, at vi er det stærkeste hold i ligaen, og kan forvente modstand senere hen, men det er et godt grundlag vi har.

Lige pt. har vi 2 talenter i truppen, hvilket vi er rigtig glade for. Vi glæder os til at følge dem, og se hvordan det kommer til at gå.

Økonomien er også rigtig god, selvom det kostede at hente dyrt ind, og indtægterne er ikke så høje i 6. division - alligevel fortsætter vi ufortrødent. Det ene sving er i gang med at blive opgraderet, så vi kan huse 9.800 tilskuere, når det kommer dertil. Desuden vil vi i slutningen af de næste 3 sæsoner opgradere de andre sving, så vi kommer op på 11.000 tilskuere. Hvornår langsiderne bliver opgraderet tør vi ikke love endnu.

Comments