Boston Biscuits

Boston Biscuit går nye tider i møde.

Written 13 December 2018, 22:23

Ungdommens kilde skal hjælpe Boston Biscuits til toppen

Efter længere tids overvejelse har klubbens bestyrelse besluttet sig for at opgradere trænings faciliteterne. Derved håber bestyrelsen af klubben i fremtiden kan tjene ekstra credits ved salg af unge spillere, og på den måde etablere sig i toppen af den tyrkiske liga.

"Vi har længe kigget væk fra talent arbejdet, da det simpelthen virkede som et kæmpe arbejde. Vi har håbet på at få succes igennem andre midler, men må erkende at fremtiden ligger i ungdoms arbejdet." siger manager Chris Durst.

Klubben har allerede formået at opgradere deres trænings anlæg til et bedre niveau, men håber på at få samlet de sidste credits sammen til det noget dyre, og bedre Store Træningsanlæg.

"Inden for de næste par sæsoner skulle vi gerne være i hus med denne plan, og derfra kan vi så begynde at arbejde med de unge spillere. Forhåbentlig vil det hjælpe klubben på den lange bane, så vi i fremtiden kan blive et top hold. forklarer manager Chris Durst.

Det nye trænings område vil få navnet Biscuit Bingo, og vil være med til at sætte Boston Biscuits på verdens kortet i VMAN.

Comments