Sports Mongolerne

Grosteske rygter om matchmixing

Written 7 June 2020, 23:15

USA, D. 07.06.2020,

Der florerer lige nu mange rygter på utroværdige hjemmesider, om en større matchfixing sag i kampen mod Hauge BK tirsdag d.2 juni, hvor Sports Mongolerne overraskende tabte 2-3.

Det er vigtigt for bestyrelsen i Sports Mongolerne at understrege, at vi tager stor afstand for matchfixing og at det ikke ville kunne ske i en klub som vores. Spillerne i Sports Mongolerne giver sig altid 100%, når de træder ind på deres hjemmebane, Ex on the Beach Villaen, og kæmper altid til sidste minut - venskabskamp eller ej.

For at udrydde dette rygte helt, vil der der blive startet en grundig undersøgelse omgående og et resultat af denne undersøgelse vil være ude ingen længe.

Vi glæder os til at se jer på Ex on the Beach Villaen resten af sæsonen, hvor vi jagter vigtige point.

- AB, Bestyrelsesformand i Sports Mongolerne

Comments

Manden 7 June 2020, 23:40
Vi I Hauge BK tager ligeledes afstand fra disse påstande om matchfixing. Vi er i dialog med Sports Mongolerne, Divisionsforeningen samt FIFA 05 omkring denne sag.
Vi ser gerne at den bliver løst hurtigst muligt, og det forhåbentlig bare var Spin fra Chelsea Vs side.

- Lauge Hauge, Administerende Direktør i Hauge BK

AB 7 June 2020, 23:54
OPDATERING 23:45.

Den interne undersøgelse er nu afsluttet og efter at have interviewet samtlige spillere i klubben, er der nu kommet et resultat:

Det viser sig, at den tidligere spiller, Shouta Tanjo, har lavet aftaler bagom klubben, om at skulle præstere væsentligt dårligere end hvad muligt. Dette medførte en rating på blot 5 til spilleren og derved et nederlag til Sports Mongolerne.

Shouta Tanjo kom et par dage efter med en salgsforespørgsel til bestyrelsen i Sports Mongolerne. Den blev accepteret, og salget gik igennem herefter igennem til en overraskende lav pris. Dette bliver set som en hurtig flugtvej for Tanjo, som nu lever i eksil i England. Han vil dog blive anmeldt og retsforfulgt, hvis muligt.

- Kenny Boldsen, Director of Analysis i Sports Mongolerne

Bunden 8 June 2020, 00:31
Først og fremmest skal der fra klubbens side nævnes, at vi i spillertruppen og bestyrelsen tager skarpt afstand fra matchfixing,. Det er en meget voldsom og alvorlig anklage, som ligger meget langt væk fra de værdier, som vi har set i vores tætte samarbejdsklub, Sports Mongolerne. Stor ros skal det lyde herfra til Kenny Boldsen for den interne analyse - vi ser frem til det fremadrettede gode samarbejde mellem os.
- Rasmus Bundgaard, Manager Chelsea V

Manden 12 January 2024, 10:16
Trod verserende meddelelser, kan vi i Hauge BK konkludere at der ikke er blevet gjort yderligere for at Shouta Tanjo blev sat foran en dommer for hans adfærd.

Vi er rystet over myndighedernes håndtering af sagen, og inviterer Sports Mongolerne til at danne alliance mod de internationale Sports Myndigheder for at sådan noget aldrig sker igen.

Klaus Hauge
Konstitueret Director of Social Sports Stability and Mental Sport Health i Hauge BK

AB 17 January 2024, 21:58
Efterretning om Retssag mod tidligere spiller Shouta Tanjo

Sports Mongolerne meddeler hermed, at den tidligere spiller Shouta Tanjo, for øjeblikket 75 år, er blevet opdaget i Tyskland, hvor holdet i øjeblikket spiller. Denne opdagelse markerer begyndelsen på en retssag, hvor Sports Mongolerne agter at forfølge retfærdighed ved at indlede en retssag mod den pensionerede spiller.

Retssagen har til formål at kræve en erstatning på 144.000.000c, som vi mener, vi berettiget har lidt tab på i forbindelse med vores nederlag mod Hauge BK i juni 2020. Sports Mongolerne er dedikeret til at beskytte sine interesser og sikre retfærdighed inden for rammerne af sportsverdenen.

Udtalelse fra Lenny Kasper Petri Boldsen, Tidligere bolddreng - nu Head of Law and International Business i SM:

"Vi træffer disse retslige skridt med det formål at opretholde integriteten af vores klub og beskytte vores økonomiske interesser. Vi er overbeviste om, at denne retssag vil tjene som et retfærdigt redskab til at håndhæve vores rettigheder og opnå den nødvendige genopretning."

Sports Mongolerne vil fortsat opdatere offentligheden om udviklingen i retssagen og står fast på at forfølge retfærdighed med integritet og professionalisme. De takker samme tid de forskellige interessenter som følger sagen tæt

For yderligere information, kontakt venligst:

- Elli Boldsen, Chief of Communication