FC MitteJylland United

Sejrsstime forsætter

Written 1 September 2020, 22:31

FC MitteJylland United vandt før i dag 6. kamp i streg mod det stærke FC real fan. Ugen inden kampstart var der lagt op til en banger, men blot dagen før kampen døde FCRF's manager Torpen Torpegaard, og blev i stedet erstattet af Janne Hannula. Denne udskifting medførte en mindre skuffelse hos OPruttenO's tropper, da modstanderne pludselig blev ledt af en yderst inkompetent træner, der rygtes at være mentalt udfordret. Dette medførte at FCMU tog i byen med FCRF, men da svagdrikkerne i modsatte lejr måtte tage hjem blot klokken 3 om natten forsatte de sexvilde mænd fra FCMU ledt af OPruttenO, der er kendt for aldrig at have forladt byen uden at være ledsaget af mindst 3 damer. Byturen endte først 17:25 blot 10 minutter før kampstart og den stærke stime for OPruttenO forsatte, idet han medbragte 4 damer til stadion, der rygtes at have fået en omgang i halvlegen, hvoribland 3 endnu ikke vides hvem er, men pressen var i stand til at få navn og kommentar fra én af de fire damer, nemlig Rikke Kold Møller:
"De der fodboldgutter var stangstive gennem hele de fis her og troede egentlig de ville tabe og sådan noget. OPruttenO var ikke som så påvirket virkede det til, da han vidst nok var overbevist om de ville vinde alligevel. Dog, for sikkerheds skyld, Udloddede han min tissekone til første målscorer i kampen, og det fik vidst sat lidt gang i dem, og resulterede i at jeg fik lov til at ride Marc Blirup"
Der blev samtidig også givet en kommentar fra manageren Janne Hannula efter kampen: "Mine spillere fik en opsang ved halvleg, da jeg sagtens mente vi kunne vinde kampen vidst de bare samlede bolden op med hænderne og kastede den ind, men det mente de så ikke var tilladt så det har jeg tænkt mig at undersøge nu."

Holdene spiller igen d. 02/09 og her er FCMU igen storfavoritter, og rygterne lyder på at spillerne har tænkt sig at møde op ædru til denne affære, så eksperter mener at FCRF skal se sig lykkelige hvis de slipper derfra i stand til at holde mængden af mål de lukker ind til at være 1-cifret.

Comments