De Falske Drenge

Første titel i hus - hvad så nu?

Written 17 July 2017, 17:32

DFD (De Falske Drenge) vinder Copa del Rey efter flot 1-0 sejr over Liverpool the Bedst

Midt Juni 2017 skete det som må kaldes DFD's største triumf, da de på hjemmebane vinder Copa del Rey og sikrer sig klubbens første titel. Anført af en række af sine egne drenge - Baltsaros Kanakis 1115 kampe, Carmo Mourinha 997 kampe, Oscar Warner 963 og Adonis Haxhiu 1344 kampe viser klubben nu den styrke som langsomt er blevet opbygget gennem en årrække.

Klubben har siden sin oprindelse holdt sig til en fast stram strategi. Find og udvikl egne talenter, som sælges med fortjeneste. Det har hele tiden været vigtigt for manageren at have faciliteterne i orden, før der blev satset på titler. Nu er klubben dog blevet så stor, at der kan holdes på og tiltrækkes de absolut bedste spillere.

Spillerne har forhåbentlig sult på mere, da det er nu frugten skal høstes hvor mange af klubbens bedste spillere har krydset den magiske aldersgrænse på 30 år. DFD har dog spændende unge spillere der står klar til at springe til hvis chancen byder sig. Her skal bl.a. 23-årige forsvarspiller Isan Shekib med 51 i vurdering, 24-årige farvestråelnde angriber Wa-dae Woo med 54 i vurdering og den talentfulde 20-årige keeper Cameron Maguire med 35 i vurdering nævnes.

Forhåbentlig var denne første titel startskuddet til en række af titler, hvor især klubber som Afghanistan og La FC Barcelona har siddet solidt i toppen af LaLiga.

Comments