Real Madrid CF

Et gyldent år

Written 3 January 2021, 15:35

Årets bedrifter
For andet år i træk kan jeg nu, med distance, kalde mig for den mest vindende manager i spillet. I 2020 har klubben både vundet flest trofæer, guldmedaljer, ligaguld, cupguld, Super Cups, VMWCs, doubles, trebles, quadruples – ja, faktisk er det kun flest sølv- og bronzemedaljer jeg ikke har vundet flest af i år - og det passer mig ganske glimrende smiley

Herunder kan ses en oversigt over årets trofæhøst:


18x Ligue 1
15x La Primera
11x Copa Del Rey
10x Virtual Manager World Cup
9x Coupe De France
7x Super Cup
7x Bundesliga
5x DFB-Pokal
5x Scottish Premier League
4x Campeonato Brasiliero Série A
3x Scottish Cup
2x Copa do Brasil
2x Portuguese League
2x Cup of Portugal
1x 1. Division


5x Super Cup
3x Coupe De France
1x Scottish Cup
1x Virtual Manager World Cup
1x Portuguese League
1x DFP-Pokal
1x Copa Del Rey


Ingen bronzemedaljer


Club 100
Ikke nok med det, så betyder det samtidig at jeg meldte mig ind i den meget eksklusive ”Club 100”, der nu består af FC Innova, Fcr man utd og Real Madrid CF, som er de eneste der i løbet af ét kalenderår har vundet mere end 100 guldmedaljer. Sat i perspektiv kræver det altså at du som manager i gennemsnit formår at vinde ca. 2x guld om ugen, hver uge, hele året rundet.

Der er godt nok et stykke op til Innova’s rekord på 120 guldmedaljer på et kalenderår, men personligt ser jeg alligevel mine 101 guldmedaljer som en mindst lige så imponerende bedrift i og med at du i nutidens Vman knap nok kan skelne et tophold fra et andet. I 2014 og 2015 hvor Innova gjorde det og sågar i 2018 hvor Fcr man utd formåede det, havde projekt ombalancering endnu ikke udjævnet spillerbasen og smadret diversiteten i toppen. Derfor var det også langt nemmere at skille sig ud fra mængden og blive altdominerende, hvilket er mere eller mindre umuligt i dag.

Alligevel har jeg altså i 2020 formået at vinde følgende:

I alt: 114 trofæer

101x
13x
0x

32x Doubles

3x Trebles

1x Quadruple


Golden era
Helt og aldeles i Real Madrids ånd har målet for klubben altid været at blive den bedste uanset hvad der sigtes efter og uagtet af modstanden. De seneste par år har fokus udelukkende været rettet på at vinde så mange trofæer som muligt og gøre dette på så imponerende og overbevisende vis som overhovedet muligt. Sammen med den quadruple jeg vandt primo 2020, er jeg personligt mest stolt over er at jeg har formået at opnå den højeste procentuelle winrate (guld kontra sølv/bronze) nogensinde, endda med et pænt stykke ned til næste mand. Ud af mine i alt 237 trofæer, har 191 af disse været af guld, hvilket giver en winrate på 80,6%. At jeg har formået dette i en tid, hvor den primære brugerkritik lyder på manglende diversitet og adskillelse i spillerflåden samt mangel på taktiske muligheder, synes jeg selv er ret unikt.

Top 5 over højeste winrates nogensinde:

1. Real Madrid CF – 80,6%
2. Fcr man utd 77,7%
3. FC Innova – 77,6%
4. SILKEBONG – 74,6%
5. CaPa FC – 73%


Failures
Dog er alt ikke gået op i en højere enhed i løbet af det forgangne år. Først og fremmest græmmes jeg stadig over at misse min 2. quadruple i uge 33 ved at tabe Coupe De France finalen til et 2. divisionshold med lav energi. Samme uge vandt jeg nemlig Ligue 1 med 78 point og slog Team Aries i Super Cup finalen og Valencia i VMWC finalen. En bitter pille at sluge, og utvivlsomt årets absolut største skuffelse.

Samtidig må jeg også erkende at et par af mine langtidsprojekter foreløbigt er mislykkedes. Et par af disse lød på at vinde en treble i hvert land samt slå Innovas stime på 88x ligaguld i streg. Det blev "kun" til 55x guld i streg i ligaregi, hvilket trods alt er næstbedst nogensinde.

Begge projekter er, af samme årsager som tidligere nævnt, langt sværere at opnå i dagens Vman, hvilket igen ganske enkelt er et nødvendigt sammenligningsgrundlag for at kunne måle sig med de største igennem tiderne. Rekorder, der inkluderer flest vundne quads, trebles, doubles og lignende, synes altså næsten umulige at slå med det format spillet har pt., medmindre man selvfølgelig har ambition om at fortsætte i en menneskealder.


The end?
Dette gør netop også at min tid i spillet nok er ved at nå sin vejs ende. Jeg kan snart ikke finde på flere sjove målsætninger at stile efter, da jeg har mestret alle spillets primære discipliner – handel, træning og trofæer. Jeg har slået diverse hold- og spiller træningsrekorder, solgt det dyreste hold de seneste 4 år og blevet kåret til årets handelsklub samt opnået alt hvad der er muligt som en ægte trofæjæger, vundet årets manager back-to-back som den første og meget mere.

So what’s left?

Selv føler jeg ikke længere at der er mere jeg mangler at opnå, og derfor har jeg svært ved at opretholde motivationen til at fortsætte. Lige nu er min plan er at lade nuværende trup spille sin tid færdig i klubben, og hvis jeg til den tid ikke er stødt på andre spændende udfordringer, så trækker jeg stikket - men mere om det i min næste og måske sidste presse.

For nu vil jeg slutteligt blot ønske jer alle en glædelig bagjul og et godt nytår smiley

Comments

Ulmeister 3 January 2021, 18:13
Intet mindre end imponerende resultater. Heldigvis fik du din Quad - det havde været ubegribeligt, hvis den eneste mulighed glippede mod et anden divisionshold.

Jeg håber, du finder et nyt mål, så motivationen kan bibeholdes. Spillet har brug for en manager, der går hårdnakket efter et opnå de største bedrifter.

Uanset hvad godt nytår smiley

Blaki er god 4 January 2021, 21:22
Jeg har haft et helt hold der hed Blake, det var sjovt at se en kamp hvor alle mine spiller hed det samme, tænker på at lave et hold fra Kina.

Rasmus 4 January 2021, 21:33
Godt nok imponerende resultater, godt gået. Jeg er enig med Ulm, håber da også du finder noget der kan motiverer til dig til at fortsætte.

Og tak for kampene i 2020, altid utrolig underholdende, håber på mange flere!

Stopper 4 January 2021, 22:02
Fantastiske bedrifter må man bare sige! Utroligt hvad du har formået at opnå. Det kan jeg kun tage hatten af for.
Derudover er jeg enig med ulm om, at spillet har brug for managers som dig, som sætter standarderne for eliten i spillet.

Godt nytår smiley


/Alanya

Føj nogle træninger 4 January 2021, 22:25
Vanvittige resultater, som jeg aldrig selv får motivationen til at kunne opnå!
Håber du finder nogle nye mål til at opretholde motivationen, så vi igen kan spille i mod hinanden i toppen smiley
Du får et lille forspring, men planen er at hive den quad hjem før dig i år smiley

Thorbone 5 January 2021, 00:14
Meget, meget imponerende resultater, respekt herfra.

Jeg forstår dit ståsted mht at det er sværere at vinde alt, end det tidligere har været, men ser det som en forbedring af spillet. I fremtiden vil det være sjovere, hvis overraskelserne kom på grund af taktiske tiltag på banen, det ville også tilføre spillet endnu et element at skulle mestre i spillet.



Professor Flitwick 5 January 2021, 12:55
Det er for sejt. Godt gået! Fremragende gennemgang. Tak for god læsning! smiley

Christian 5 January 2021, 13:06
Var sgu heller ikke en kamp jeg regnede med at vinde mod dig i finalen.

El Hawk 6 January 2021, 19:08
Respekt for alt det du har opnået. Det er meget imponerende. smiley

Lasse Poulsen 7 January 2021, 22:12
Imponerende bedrifter! smiley

Manager of Bla fc 9 June 2021, 12:40
respekt for alt det du har opnanet