Atletico de Taastrup

Oprykning, ambitioner og god sæsonstart

Written 1 November 2016, 02:28

Uge 44 blev sæsonen hvor Atletico de Taastrup langt om længe rykkede op i fjerde divisionen i Spanien. En flot sæson, sluttede af med en fortjent anden plads og oprykning, hvilket målt i forhold til vores målsætning sker en kende for sent, men endelig skete, med en sund og bæredygtig økonomi, samt en stærk stamme og et hold i fremgang.

Vi er nu endelig hvor vi skal være, og nu starter det hårde arbejde for at blive her. Vi har i klubben forventninger om at etablere os som et fjerde divisionshold, og forhåbentlig senere hen spille med om oprykning til tredje division. Vores målsætning er at vi indenfor den næste måned (november) skal spille mindst to sæsoner i streg i fjerde division og fremadrettet være et sikkert kort sæson efter sæson at husere i divisioner.

Vi er startet stærkt ud med 10 point i de første 5, hvilket vi selvfølgelig er utrolig stolte af, da vi har ambition om at vise os frem og forsøge at spille os til overlevelse, Vi vil hele tiden forsøge at forbedre os, hvilket betyder at vi også er i markedet efter den bedste handel, til den rette pris., men lige nu er trygge ved den trup som vi har samlet nu.

- Atletico de Taastrup

Comments

Lucas Guldbæk 19 February 2019, 08:51
Det er godt klaret!