The Walking

Klubbens bedste sæson nogensinde

Written 15 October 2017, 15:20

Bestyrelsesformand for Bive FC, Gaylord Focker (Gay), har indkaldt til pressemøde d.d. grundet klubbens store succes i denne sæson:

National mester i Frankrig.
Cup vinder i Frankrig.
Virtual Manager World Cup vinder.
Den perfekte sæson i Frankrig. 30 sejre i træk.

Hermed et referat fra dagens pressemøde:

Den engelske bestyrelsesformand Gay Focker havde svært ved at få ro på pressemødet, grundet de kaotiske scener af at have vundet mini treble.

I'm banging the table prøvede han. All questions will be answered in Danish by manager Flemming S.

Q = Spørgsmål
A = Svar

Q: Du havde lavet en overraskende udskiftning til dagens finaler.
A: Ja det er sandt, vi havde en skade, men jeg har altid et par friske ben i ærmet. Jeg udtog Etien Martelot til kampene, da Ricardo Vianna blev skadet i går. han udtalte igår, at Jeg fik et smæld i den venstre ankel, men noget sagde mig, at det var den højre

Q: Du købte Driton Basha i denne sæson for et meget stort beløb?
A: Driton er en kæmpestjerne og efter at have hørt ham udtale: Jeg ville gerne have spillet for en italiensk klub som Barcelona , så var det jo oplagt at hente ham ind til Bive FC, som er en dansk klub, bosat i Frankrig, med et ønske om at komme til Portugal. smiley

Q: Hvad skyldes denne store og pludselige succes for Bive FC?
A: Jeg vendte tilbage som manager for klubben, for lidt over et år siden og jeg sagde dengang til spillerne: "Det gør ikke noget, at vi taber hver kamp, så længe vi vinder ligaen"
Jeg fik også lov til at bruge alle credits på kontoen af formanden Gay Focker, så kassen er tom, men vi vinder langt om længe trofæet. 5 nationale mesterskaber på 6 sæsoner i Frankrig og USA. Vinder af 4 nationale cups. Vinder af Virtual Manager World Cup. Tabte finale i Super Cuppen. Så man må sige at pengene er giver godt ud.

Q: Der bliver talt om at du har ændret dig som manager?
A: Det var en meget kort periode. Sidste år holdt jeg op med at drikke og at gå med kvinder. Det var de værste 20 minutter i mit liv.

Q: Hvor vigtig har denne sæson været for klubben?
A: Mange regner fodbold for at dreje sig om liv eller død. Jeg kan forsikre jer om, at det er meget, meget vigtigere end det!

Q: Hvordan ser fremtiden ud for Bive FC
A: Der vil blive skruet ned for blusset. Der er en masse spillere der snart går på pension og der skal spares nogle credits sammen.

Vi holder en lille pause


[i] Kursiv [*/i]

Comments

EPU 15 October 2017, 16:32
Tillykke med det smiley

Champ 16 October 2017, 17:16
Tak for det Thors. smiley