Los Kapz

Sæson 18/11.

Written 8 May 2011, 20:39

Hvis man i sidste sæson var glade for en 2. plads i den franske 6. division, så må man være i ekstase over den sensationelle 1. plads i den ligeledes franske 5. division - det bedste resultat i den snart 2 år gamle fodboldklub. Manager, Kap, lagde heller ikke skjul på glæden; "Drengene fortjener al ros - det er dem, der har formået at stå under alt pres, og at ende på 1. pladsen i en så stærk liga, var bestemt kun et ønskescenarie for os!" Man må da også sige, mesterskabet var imponerende, for ud af 30 kampe vandt klubben 27, stod 2 lige og tabte én enkelt, i øvrigt til ærkerivalerne fra Fortuna United, som klubben senere fik skovlen under for første gang i 4 forsøg, med en sejr på 2-0. Næste sæson bliver hård for spillerne, men hvad forventer man egentlig rent resultatmæssigt: "Det er en ære for klubben at spille i en så stærk liga, men holdet var slet ikke forberedt til det her, og vi har ikke en specielt bred trup, så på det grundlag vil jeg sige, at vi ikke forventer overlevelse, men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad der står i vores magt, for at lade det ske - det er klart!"

CF Los Kapz tillader spørgsmål i denne tråd frem fra udgivelsen.

Comments

8 May 2011, 20:47
Vil sæson 2011-19, blive en sæson med masser af indkøb, eller bare en sæson, hvor de mindre rutinerede vil komme på banen?

Kap 8 May 2011, 20:52
Som før udmeldt, vil vi forsøge at spare og tjene lidt på den øgede mediebevågenhed her i en stærkere liga, og vil forhåbentlig have penge til at udvide Cueva del Tigres med 1.100 pladser.

8 May 2011, 21:07
Klubben Fortuna United har tidligere beskyldt CF Los Kapz for, at have bestukket dommerne i forrige sæson - hvad har du at sige til det?

Kap 8 May 2011, 21:08
Jeg har ikke så meget andet at sige til den sag, at Takeo må have ondt i røven over, vores ændrede taktik overløb hans hold, som i forvejen burde være en del dårligere end mit.