Los Kapz

Krise i spillertruppen.

Written 25 August 2012, 13:23

Manager for CF Los Kapz, Kap, står i en svær situation op til aftenens kampe. 5 af de normalt startende spillere er ikke til rådighed i disse, heraf er 1 skadet, 2 på karantæne og 2 slutter karrieren senere på dagen. Manageren har været nødt til at bruge for store beløb på tilfældige spillere, så han kunne stille et fuldt hold i kampen mod Wowk Super, som er klubbens direkte konkurrent i kampen om 3. pladsen i ligaen. Kampen endte med en komfortabel 5-1 sejr, men samtidig et rødt kort og 2 kampes karantæne til den franske angriber, Abraham Rimbert.

Comments

25 August 2012, 13:37
#gundiNews

Manager for Gundi Fussball Club, Mr. Gundi, havde også noget at sige til problemerne:
- Kaps håndtering af denne meget svære situation, har vist, hvor stor en manager han er. At undvære 5 stamspillere mod deres direkte konkurrent, og alligevel formå at vinde - det er stort. Jeg ønsker CF Los Kapz held og lykke med de resterende kampe, og jeg håber, at det ender med 3. plads.

Mr. Gundi ønskede ikke kommentere på striden mellem G.F.C ledelsen og Kap, men noget tyder på, at parterne er ved at lægge sagen på hylden og starte på en frisk.

For få dage siden, offentliggjorde G.F.C. deres nye sponsor-aftale med B1 og B2, hvor Kap kom med en lille bemærkning, som ikke faldt i god jord hos G.F.C. ledelsen.

Jakob Larsen 14 April 2013, 01:26
Okay, sejt nok!