Ross RFC

2012-14

Written 8 April 2012, 16:56

3. division, pulje 3 blev vundet på sidste spilledag med en 1-0 sejr i den sidste kamp mod Tottemham Rockspur. Med kun 2 points mellem de 2 klubber inden deres møde var det bydende nødvendigt for Tottenham at vinde kampen hvis de skulle ende som divisions mester. Ross lagde stækt ud med pres fra start, og efter 23 min spil lykkedes det Pancho Sage at takle bolden fra Yoel Sanchez, og havde derefter en friløber mod mål. Med en hårdt skud passerede han målmanden. Tottenham satte nu et stormløb mod Ross for at få en hurtig udligning, og efter 31 min spurtede Emil Dogort fra sin oppasser men sendte sit skud direkte på målmanden. Efter 35 min erobrede Pacho Page bolden på midten, og løb mod mål. Men i stedet for at skyde valgte han med en dårlig aflevering at spille Arnaldo Ghem fri. Bolden blev opsnappet af forsvaret og sendt til Quintanar der med enormt speed løb han forbi bakken og sendte sit skud direkte på målmanden. Halvlegen endte med 4-3 skud i Tottenhams favør. Anden halvleg blev Ross presset i bund, og i det 81 min taklede Leo Solberg sig igennem forsvaret men måtte se sit skud blive redet af målmanden. Sidste forsøg fra Tottenham Rockspurs Darath Giggs endte med at gå forbi målet. Tottenham vandt skudstatistikken med 10-3 men de 3 points gik til Ross. Dermed blev Ross mestresmiley

"Nu er vi endelig divisionsmestre igen, derfor skal spillerne fejre titlen med en stor fest. Vi har 2 gange tidligere spillet i 2 division uden at kunne blive fast inventar, derfor er det højste prioritet at vi kæmper mere for at forblive i 2 division. Spillerne er gode nok til at ende over nedryknings stregen, og om 5-6 sæsoner vil det ikke overraske mig at vi spiller i Major League Soccer."

Klubben har brugt sine penge på at opgradere sin stadion til 20.000, så næste fase vil være at udvide træningsanlægget. Der skal lægges mange penge til det, så det bliver nok ikke før december.

Mangaer Chris

Comments