AC Opium

Når vi 1. Division Rebelvald? ACOTV

Written 10 June 2016, 15:13

Torsdag sejrede ACO i hjemmekampen mod Miami Magic Dolphins (Ligaens nr. 1) og dette har skæbt et virvar af glæde, forhåbninger, stolthed og sejrsbønner. Vi fangede Rebelvald for at høre hvordan han oplevede kampen og hvad han siger til drømmene om en plads i den græske 1. Division.

Interviewer: Lad mig starte med at lykønske dem med resultatet og den nuværende succes.
Rebelvald: Takker, takker. Må jeg byde på en DP eller ska' vi straffe et svin?
Interviewer: En DP hvis den er kold og et svin hvis det græsk høst.
Rebelvald: Så gerne (lyden af øloplukker og derefter en Djeep hvis flammer slikker krøllerten)
Interview: Lad os fortsætte, Miami Magic Dolphins er jo et stærkt mandskab og ofte at se i 1. Divison, hvordan slår man sådan et hold?
Rebelvald: I ACO tænker vi ikk' så meget over hvad det andet hold hedder eller spillernes vurdering. Vi går efter sejr i alle kampe og vores taktik ligger efterhånden i rygraden på alle mand og det er sådan man vinder kampe.
Interviewer: Du har allerede opfyldt målsætning for dette hold og mere til. Hvor langt kan succesen række i denne omgang?
Rebelvald: Jeg er udmærket klar over hvad du vil have mig til at svare på, men lad mig lige få lidt pilsner og et par lunger at tænke på
Interview: Naturligvis, værsgod. (Pinden skifter hænder)

Et par minutter efter.

Rebelvald: Jeg vil nødig sidde her og love at vi rykker op til landets bedste række. Vi har dog stadig i hvert fald 1 måned tilbage inden generationsskifte og jeg ville elske at se de her drenge kæmpe mod de bedste i Grækenland.
Interviewer: Så du mener altså ikke det er urealistisk med en oprykning?
Rebelvald: Det mener jeg bestemt ikke. Vores drenge kan stadig nå at stige en del i stats og hvis vi rammer en småheldig sæson kan vi godt nappe en oprykningsplads.
Interviewer: Men er det så målsætningen nu?
Rebelvald: Der kom million-spørgsmålet endelig og lad mig gøre det kort, nej. Den sidste målsætning jeg vil sætte for de her gutter er at de skal have det sjovt både på og uden for banen. De har givet mig, fans og ja, hele klubben en masse store oplevelser og indtjent nok til at næste generation er sikret.
Interviewer: Jeg takker mange gange for dine svar her idag og også tak for læskende pilsner og röskva.
Rebelvald: Det var som altid en fornøjelse. (Jointen bliver skoddet og de tomme flasker samlet op af en nepalesisk pantsamler, ligesom på Staden)

Jakob Haugaard, en konferencier.
/ACOTV

Comments