AC Opium

Gækkeren rammer lilla = Håb endnu?

Written 5 December 2015, 10:24

Til dagens træning viste Gaekios Carides, bedre kendt som Gækkeren fra ACO, en rigtig flot indsats. Dette udmøntede sig i at han rundede et skarpt hjørne i sine stats. Han kom nemlig op på 50 i vurdering og ka' nu bryste sig af en lilla cirkel. Gækkeren har altid holdt sig væk fra pressen og fokuseret 100% på træning og sin målvogtergerning. Han udtalte tidligt i sin karriere "I kan lave en sang til mig når jeg rammer 50, jeg vil gøre mig fortjent til det" i en tale til hele stadion.
Gækkeren er den anden spiller fra egne rækker der når 50 mens han spiller i klubben. Det belønner klubben med at meget flot armbåndsur prydet med klubbens logo. Dette er en af de højeste ting man kan åbne i klubben, kun overgået af Hall of Fame-listen og mon ikke han også vil være at se der efter sin pension.
Sangen som fansne har skrevet vil blive lagt ind i denne pressemeddelelse senere idag og man ka' godt glæde sig allerede nu.
Vi spurgte Rebelvald om dette betyder mulig overlevelse i 3. Division. Han svarede således "Igår smed jeg mentalt håndklædet i ringen og satte tempoet ned, vi har siden vundet et par kampe og alt ser ikke sort ud lige nu. At Gækkeren rammer 50 er mig en kæmpe glæde og han har altid været en gamechanger, men tempoet vil forblive lavt. Festen på søndag ka' således være en overlevelsesfest eller hvad man må betegne som gravøl. Nu vil jeg komme ud til Gaekios Carides' private hus hvor jeg er inviteret til en kop Lügen-kaffe og sikkert lidt hjemmebag"
Kig i ACO's presse senere hvis du vil læse sangen til Gækkeren.

Inger Støjberg
Rødflammende racist

Comments

Rebelvald 5 December 2015, 12:58
Som lovet kommer her den sang som fansne endelig fik lov at lave til deres målmænd gennem lang tid:

Melodi: Et halvt århundrede til for gul og blå
Ingen, vidste, noget om Gækkeren
Dengang i Grækenland, før manden ramte lilla
Nu ka', hele, verden husk hans navn
Mange flere stats til Carides
Lå lå lå lå
Lå lå lå lå lå
Lå lå lå lå lå
Lå lå lå lå lå låå
Lå lå lå lå
Lå lå lå lå lå
Mange flere stats til Carides