AC Opium

Rebelvald: Vi rykker ned

Written 4 December 2015, 11:20

I en officiel ACO pressemeddelelse udtaler manager Rebelvald følgende:

Som alle ved klarede vi det rigtig flot sidste sæson og fik en masse uafgjorte mod hold som på papiret var stærkere. Jeg har siden oprykning til 3. Div. haft sat tempoet et par nøk op. Hele klubben og dens fans havde regnet med at vi meget hurtigt ville ligge os stabilt lidt over stregen i 3. Div.
Idag, fredag, må jeg konstatere at skuffende resultater og en fatal skade vil sende os tilbage til 4. Div.. Jeg har valgt at sætte tempoet ned igen og lade spillerne fokusere på træning det sidste af sæsonen, det gør jeg for at få lidt luft inden vi forhåbentlig vil banke al modstand i en liga jeg ikke har lyst til at tilbringe mere end en uge i.
Alle i og omkring klubben håber vi kommer i liga med SSV igen, hvilket må siges at være eneste solstråle der kan ramme bunden af hampmarken i denne mørke tid.
Jeg ved at jeg ikke er den eneste der er sørgmodig for tiden, derfor har jeg valgt at holde en kæmpe fest på stadion for alle medarbejdere, spillere og fans, dette vil blive uden pressens indblanding. For som vi siger i ACO "Ska der være fest, så holder vi den bedst"

Fortsat go' jul og jeg lover at vi kommer stærkt igen!

Comments