Fenerbahce SK

Klubben skifter retning

Written 6 June 2016, 01:19

Vi har i klubben altid kørt meget på vores ungdomsafdeling. Hentet 15 årige, trænet dem op, og endten brugt eller solgt disse videre. Tidligere på sæsonen meddelte vi hvilke spillere der ville blive fast man i fremtiden, disse planer er stadig gyldige.

Vi har dog valgt at rykke førsteholdet op, efter at fodboldforeningen har besluttet at vi kan have 30 spillere i truppen.
Derfor lyder valget således:

Førsteholdet:
11 spillere, med et budget på 22 millioner credits. Disse spillere er købt, alle disse er til forhandling, og kan skiftes ud til hver en tid.

Reserve:
Der vil være en målmand, en forsvar, en midtbane og en angriber fra vores ungdomsafdeling, der altid kan tage en plads, hvis en spiller skulle have brug for pause, få rødt kort eller blive skadet.

Ungdomsafdeling:
Der vil altid være omkræng 15 +/- ungdomsspillere i truppen. Disse er til at sikre klubbens fremtid.

Investeringer:
Udover at have investeret ca. 20 millioner på truppen, har vi også investeret 5,6 millioner på at opgradere vores stadion. Vi kan nu huse 12.700 tilskuere, og ser frem til at vores fans altid vil støtte os.

Fremtidsplaner:
Første pt. er at blive i 3. division. Her har vi en god indtjening på billetsalg, salg af drikke på stadion samt fodboldtrøjer. Vi takker også vores sponsorer som altid har støttet os.
Vi regner med at opgradere træningsfaciliteter om 4 ugers tid. Dette er med til at sikre klubbens fremtid, og uge ungdomsspillernes skills.

Andet pt. er at investere yderligere 10-20 millioner på truppen, vi håber på at kunne rykke op i 2. division 2-6 uger efter opgradering af træningsfaciliteter.
Her vil udgifterne til spillerlønninger selvfølgelig stige, men vi planlægger også at opgradere stadion yderligere for 5,7 millioner.

Det var alt for nu, vi takker mange gange.
Bestyrelsen - FenerBarca Sports Klub

Comments