Fristedet

Så er det nye hold spillet ind

Written 18 March 2009, 21:10

Det var en særdeles tilfreds Don Larsen, der gjorde dagens indsats op: 4 ligakampe - 4 sejre, den sidste over ligaens hidtil ubesejrede tophold, som desværre nu løb ind i overmagten og indkasserede et 0-5 nederlag til et veloplagt og totalt afbalanceret mandskab fra Fristedet. "Nu går vi efter at konsolidere os i toppen af ligaen og så kan alt jo ske", sagde Don Larsen inden han lagde sig til hvile på lauerbærrene......

Comments

nnif 18 March 2009, 22:42
Det er sørgeligt at Don Larsen ikke følger med i ligaen, men vi vil da gerne opdatere for Don Larsen og fortælle at det var topholdets andet nederlag på stribe, og derfor måske et lidt rystet hold der mødte fristedet, så ubesejret var det ikke da fristedet mødte dem. Don Larsen har jo også nok at ta sig af, og overblikket har don larsen jo mistet for længst.

Mr. J. Larsen 18 March 2009, 22:58
Det er slvfølgelig altid rart med lidt sejre, men når man ligger i 7. Division i Amerika er det måske heller ikke det sværeste. Mere tilfreds kan Manager J. Larsen være med en 1. plads i 6 division og en formue der kun bliver stører.