Astronit

Scottish Premier League

Written 10 January 2012, 16:27

For første gang i Astronit's historie, er klubben rykket op i Scottish Premier League. Det er en kæmpe sejr for både spillere og manager i Astronit, at spille blandt Virtual Managers tophold.

Siden December, hvor jeg (manager) besluttede at vende tilbage til Vman og give den en skalle, er det gået forrygende. Blandt alle spillets klubber har Astronit en vifarang på #198 med 46987 vifapoint, kun 2 dage inde i den nuværende sæsonen.

I løbet af den seneste tid er der blevet samlet en solid trup, bestående af både unge talenter og gamle stjerner. Disse er først og fremmest grunden til den hurtige oprykning til Scottish Premier League.
Klubbens sponsor, Dansk Beton, har udtryk deres tilfredsstillelse med klubbens præstation.
Manager: "Jeg håber selvfølgelig på at vi kan indfri kravene fra Dansk Beton, men først og fremmest gælder det om at holder sig over nedrykningsstregen."

Fremtidige planer:
Grundet den nye opgradering af stadion-sektionen er Astronit's stadion blevet reduceret fra 20.000 til 14.600 pladser. Dette er på ingen måde acceptabelt og tilstrækkeligt, når man spiller i den bedste række i Skotland. Derfor har bestyrelsen besluttet at prioriterer en udvidelse af Stadion Nord. Det er imidlertid ikke besluttet endnu, hvor stor denne udvidelse bliver. Ét er dog sikkert. Fansene står i kø for at købe billetter til hjemmebanekampene og billetprisen er skruet i vejret.

Mvh. Madsen

Comments