Wong Kar Wai Dragoes

Ping Pong et hold i frem skridt.

Written 18 September 2008, 10:25

Det var en meget højt elskede manager Hr. Fims, der mødte frem på dagens pressemeddelse, for at tale om klubben for tiden. Ja altså for nogle dage siden var vi helt "Ukendte" inde for handlingsmarkede. Men her i mandags tog mig og gutterne lige til Nigeria for at se om de ikke havde et lille lovende talent. Så støtte jeg på Dan, Jeg mener det bogstaveligt tak vi pragede sammen så sagde Dan "Sorry Madame, kan jeg gøre det godt igen", Jaja sagde jeg og sagde om han ikk kunne tænke sig at tage med ud på den græske hede, og se om du kan spille fodbold.
Så tog Dan med og hvilken fodboldspiller han var. 3.14 på vores lille græsplæne, jeg sagde Dan min dreng du har sku talent og skriv kontrakt med ham. Men lige efter jeg havde skrevet kontrakt med ham satte jeg ham på auktion som den onde mand jeg er! Dagen efter løb Dan hen til mig og sagde "Fims, min ven jeg har fået nye fodbold støvler Copa Mundial!". Okay tænte jeg så gik vi hen til vores store fine trænings anlæg som hedder Græsplæne. Og hva satan Dan tryllede i sine nye sko og trænede hele 3.50 ! Og hvad han ikke viste var der var en talentspejder fra et af de største hold i Tyskland Museeuw FC. Museeuw bød 13,6 mio for Dan og jeg solgte ham. Så solgte jeg hele holdet.
Og nu mine damer og herre vil jeg gerne præsentere det hel nye, Ping Pong United hold. Alle spillerne har over 29 i det hele. Og til jer fans vi har nu udbygget Vimses Kolonihavehus til 4548 pladser. Og til jer spillere i har fået Baneanlæg.
Slut for Hr. Fims aka Ping Pong United et hold i fremskridt smiley

Comments