Pinarbasi SK

Pinarbasi vil prøve kræfter i 2.div igen!

Written 5 January 2008, 16:03

Pinarbasi er endu engang rykket op til 2.div hvor de endu engang vil prøve kræfter af denne gang er Hr.Can dog fast besluttet på at klubben skal bibeholde sin plads i 2.div

Hr.Can "Jeg er glad for at vi er rykket op til 2.div. Men denne gang skal vi passe på vi ik rykker ned igen jeg vil have fuld koncentration af hver kamp vi spiller i ligaen for der er masser af svære hold der. Vi er egnet til 2.div vi har mere end bevist at vi nemt kan klare 3.div."

"Hr.Can der er 2 fra klubben der bliver pensionere, vil det påvirke holdet? (malmado og heheeha pensioneres)"

Hr.Can "selvf kommer det til at påvirke holdet, de er nøgle spillerne i klubben. heheha er manden der simpelten lægger op til angriber han er fantastik men ærveligt at han stopper så må vi hen og bruge udskifterne. Malmado er verdensklasse målmand han har stået i mere end 400 kampe for os og han ikke lukket mange mål ind når vi kigger tilbage til tiden".

Vi fik os en snak med de to pensionister:

heheheha "Jeg vil gerne takke alle for en dejlig tid her i pinarbasi. Men jeg fortsætter som talentspejder og vil hjælpe klubben i fremtiden med gode talenter"

"hehehea hvem er den bedste træner Hr.Pedersen eller Hr.Can?"

heheheha "hehe det var da et underigt spørgsmål. Grunden til jeg er her er os takket være Hr.Pedersen så de begge er nogle super trænere".

Malmado "Jeg vil gerne sige tak til klubben. Spillerne, bestyrelsen og vores trofaste fans. Det var en dejlig ophold i Pinarbasi klubben hvor alle har vist respekt og tillid overfor mig. Jeg gerne sige tak til Hr.Can han er en rigtig boss. Jeg talte med familien og jeg har besluttet for at sige farvel til fodbolden da jeg er blevet gammel".

Samancia klubben er efter rygterne inviteret til fest hos Pinarbasi Klubben for at fejre oprykningen..........

Comments