Kurdistan

En æra lakker mod enden

Written 7 July 2021, 02:08

Klubbens storhedstid lakker mod enden, og eftersom den økonomiske situation i klubben ser ud som den gør, er klubben tvunget til at trække sig lidt tilbage og lade andre hold shine og bevise deres værd.

Klubben har i storhedstiden haft mange store bedrifter, som vi med stolthed kigger tilbage på. En masse mesterskaber og en masse cups er vundet, dog er der især et trofæ, som næppe hverken klubben eller klubbens fans nogensinde glemmer. Super cuppen, som klubben helt sensationelt hapsede, med et hold som på ingen måde på papiret, var på niveau med konkurrenterne. Dog var sammenholdet i klubben ubeskriveligt. Alle gav ALT for hinanden. Det var det som kendetegnede klubben. De var en enhed, og knoklede som en enhed. Det var den vej, som klubbens træner OA valgte at satse på. Ikke individualisterne, men enheden. Toppet med en fantastisk taktisk gameplan af manager OA, så nåede klubben målet. Målet om at ligge i toppen og drille de store og det må man i den grad sige, at vi gjorde.


Manager OA sætter ord på situationen i klubben pt og målsætningerne. Han er meget ambitiøs og har store forventninger til klubbens nuværende trup:

"Klubbens økonomiske situation har selvfølgelig sat sine spor, og den må vi respektere. Dog vil jeg gerne kigge fremad og ikke tilbage. Vi må konstatere, at vi har taget et skridt tilbage, men jeg er sikker på at vi nok skal gå to frem, når tiden er til det.
Det koster dyre domme, at forsøge at skabe noget unikt, og det formåede vi! Nu betaler vi desværre bare den høje pris for det.
Vi skal dog forsøge, at få klubben til at overleve i den bedste Græske liga, og på den måde minimere de konsekvenser, som den økonomiske situation har bragt os i. Jeg tror vi kan gøre dette i en samlet flok. Jeg tror på drengene. Jeg tror på min stab. Jeg tror på vores fantastiske fans, som jeg ved vil bakke os op. OG til sidst, ja, så tror jeg selvfølgelig også på mig selv" lød ordene fra manager OA.

Comments

Johnsen 7 July 2021, 07:58
Jeg sender en kapitalindsprøjtning på 910.074.391 C!

Stopper 7 July 2021, 11:59
Jo tak Dre! Det havde vi bestemt ikke klaget over smiley

Søren Bebensee 16 July 2021, 22:38
Skal også nok bidrage med 1.000.000 ❤️

Stopper 2 August 2021, 14:28
Haha du er en skat Bebensee! Dejligt at se at du også er på vman igen champ smiley

Unge talenter er overpriced 13 August 2021, 11:44
Hold nu op