Kurdistan

LIGASKIFTE - PREMIER LEAGUE

Written 11 April 2021, 20:30

Alt hvad der kan vindes i det portugisiske er vundet. Derfor drager vi videre på mission, og næste stop er England. Premier league, here we go lads!

Manager OA om ligaskiftet:
"Portugal var en fornøjelse og landet hvor vi skabte mirakler. Her formåede vi at gå fra at være et semi-prof hold, til at være et af vmans bedste hold. Med samtlige titler såsom mesterskab og pokaler, har vi formået at rykke klubben den rigtige vej, og nu venter der nye udfordringer, som vi glæder os til. Også her i Portugal, hvor vi blev mestre, fik vi adgang til Supercuppen, som må siges at være det fineste selskab i vman-verdenen. Den vandt vi, og det havde vi aldrig fået muligheden for, hvis ikke vi havde præsteret det, som vi gjorde i sæsonerne i Portugal. Så alt i alt har Portugal været en kæmpe succes, men også et vendepunkt i klubben, som har gjordt at klubben har etableret sig i toppen af hierakiet.
Vi har en ung trup, som er klar til at levere store resultater den kommende tid. I har noget at glæde jer til" lød det fra en glad manager OA.

Comments