HjerneSkaderne

Skaderne viser tænder!

Written 14 August 2008, 17:16

Oven på to sejre over ligaens første hold FC Drogba (7-0 og 3-0) kan der ikke længere herske nogen tvivl. De satser stort i denne sæson. Holdet har gennemgået en væsentlig udskiftning i holdet.

Solgte profiler:
Knud Rud: Du kæmpede bravt for pladsen!
Ingolf Mortensgaard: Tak for alle de fantastiske mål.
Pascal Deneye: Hold dit høje niveau fremover!
Irina Dusk: Vores allesammens røde stjerne, vi glemmer dig aldrig!
Deneys Drijver: Tak for din umådelige indsats i defensiven.
Ejvind "Svanen" Holm: Du kom ikke til din ret i vores spilsystem, der var dog ingen tvivl om dine evner.
Sigfred Bjelbæk: Dit talent var større end klubben.

Klubben siger tak for en god indsats, og ønsker jer al held fremover! Vi vil følge Ejvind og Sigfreds videre udvikling, jeres talent rakte videre end 9. division!

Nyindkøbte førsteholds profiler:
Dario Vegros: Klubbens nye bomber.
Tomas Arroyo: Klubbens nye support angriber!
Taki Panayi: Klubbens nye mur!
Hans-Christian Kampman: Klubbens nye midtbane motor!
Joel Salado: Fremtidens stålmand!
Laurentz Voorst: Vis nu vores tillid til dig var begrundet, du overtager pladsen efter den Røde Stjerne!

Endvidere har klubben fundet to potentielle arvetagere til Niilo's plads (højre back) når den gamle legende engang takker nej til forlængelse. De to knøse er: Jarl Orup og Glenn Filtenborg.

Niilo udtaler, "Jeg er beæret over den tillid Jeppe viser mig. Jeg ved det er imod hans filosofi at have spillere over de 28 på holdet, og gør mit yderste for at vise min taknemmelighed gennem benhårdt arbejde! Jarl og Glenn er begge to interessant spillere, med en lys fremtid; jeg prøver mit bedste at overføre min erfaring til dem.".

Gauss om situationen, "Haha, ja. De er godt nok to ballade-magere, men begge besider et talent som vi har fundet værd at udforske. Lad os nu se hvordan de klarer sig gennem resten af sæsonen."

Undertegnede kan ikke dy sig fra at spørge til ligaen, og en eventuel oprykning.

Gauss, griner stort, "Vi plejer jo altid at brage frem og tilbage på placeringerne, men vi har i denne sæson indkøbt stærkt defensivt og hvis vores angreb når at blive spillet sammen så er det muligt. Vil dog ikke love noget, da vores planer lige på nuværende tidspunkt er længeresigtet; hvorvidt vi når mission om bedre træningsfacilietter ved jeg ikke. Transfers tog første prioritet.".

Det lover lyst for de angrebsivrige Skader, nogle solide indkøbt og store økonomiske gevinster på salg af unge talenter fra egne rækker har sat sit præg; klubben er så småt ved at bevæge sig væk fra amatørstadiet, og med de nye planer med potentialle for stor gevinst på længere sigt bliver det spændende at følge dem de næste sæsoner.

Til sidst, vil jeg gerne sende en hyldest til Ingolf og Irina, jeres tid i klubben vil aldrig blive glemt! Tak for alle sæsonerne hvor i med jeres konstante offensive indstilling virkelig har sat en skræk i modstanderne. og bragt mange fantastiske mål i hus!

Comments