Esbjerg Akademiet

Kamp krise i Esbjerg Akademiet

Written 23 November 2022, 14:57

Det var en Slukøret Manager for Esbjerg Akademiet som mødte pressen Efter kampen imod Zatflat.

Pressen: Kan du sætte ord for hvad der sker i klubben lige nu

Jørgen: Jeg kan desværre ikke svare på hvad der sker, vi er kommet ind i form for krise i klubben.

Pressen: Kan du uddybe altså forklare hvad den krise går ud på.

Jørgen: Som i nok har bemærket så har klubben kun vundet 1 kamp ud af de seneste 14 kampe og står lige nu på ligaens sidste plads med 3 point, hvilket vi ikke er så glade for.

Pressen: Kan du forklare hvorfor i ikke har kunnet præstere i denne sæson.

Jørgen: Det skyldes ene og alene at vi ikke har været skarpe nok i denne sæson, og at der er kommet nye hold til som i dette tilfælde gør det væsentlig bedre end os, hvilket vi er forstående over for.

pressen: Tror du at klubben vil overleve endnu en sæson i den hollandske 2 division. med de resultater klubben levere lige nu.

Jørgen: Hvis jeg skal være ærlig så tror jeg ikke vi skal forvente at vi bliver i den hollandske 2 division efter denne sæson, men vi håber i hver tilfald på at det.

Pressen: hvis det ikke lykkedes jer at overleve denne sæson, hvordan forventer du så at næste sæson vil forlyde sig af når i er rykket ned i den hollandske 3 division.

Jørgen: jeg kan desværre ikke spå om hvad der vil ske i fremtiden, men jeg tænker at hvis vi rykker ned i den næste række så håber vi i klubben at vi vil få en hurtig oprykning til 2 division igen, ellers må vi tage den derfra i klubben.

Hermed slutter interviewet.



Comments