Esbjerg Akademiet

Snupper Endnu en sesson i 5 division USA

Written 14 June 2015, 15:53

Efter en hård intens fight for klubben AC Esbjerg GF, er det med nød og næppe lykkes klubben at holde sig over ned ryknings stregen med 4 point ned til zeffes ludere på 13 pladsen.
Manegeren for AC Esbjerg GF udtalte sig således da vi fik et kort interview fra ham, efter han og klubben havde sikret sig endnu en sesson i 5 division USA.

: Vi er selvfølgelig glade for at det til sidst lykkedes os at overleve ligaens division 5 i den Amerikanske liga, vi havde fra begyndelsen af sessoen valgt ikke at have sat næsen for langt efter med en overlevelse, da vi i klubben er igang med en helt stor optræning af unge spiller som skal hjælpe klubben i fremtiden, og drengene har i den grad vist at de har viljen til at kæmpe. :

>hvad er klubbens mål i næste sesson.

: Målet for klubben i næste sesson, er at man vil forsøge endnu engang at overleve som minimum via en 12 plads, men selvfølgelig sætter vi ikke næsen for langt frem da klubben spiller stadigvæk ikke er helt klar til at levere varen, også er der selvfølgelig også de andre klubber som kan give os problemer.

>er i på jagt efter nye spiller i klubben.

: Vi er på Jagt efter nye forsvars spiller til klubben, og vi har i klubben valgt at rette blikket mod vores egen ungdoms akademi,

>bliver der nogen form for spillersalg i klubben denne sesson

: Nej vi har ingen planer om at sælge ud i denne sesson, godt nok har vi tranferslistet nogle af spillerne, så vi kan ikke helt afvise at der måske ryger en spiller eller 2, men ellers regner vi ikke med at der er nogen som forlader klubben i denne sesson.

> Vi siger mange tak for interviewet, og ønsker dig og klubben tillykke med overlevelsen.

: Mange tak.

Comments