Vejrumbro BK

Missionen er fuldført!

Written 11 June 2017, 23:43

Lige siden tidernes morgen hvor vores elskede klub blev stiftet, har vi her i ejerkredsen haft et ønske der overstråler alt andet! Et ønske, som dengang virkede urealistisk.

Verdensklasse træningsanlæg.

Dagen i dag er dette blevet en realitet, og klubbens direktion er meget begejstrede og stolte over denne præstation, som er kommet i hus via godt købmandskab og tålmodighed. Ingen "lette genveje", snydehandler eller økonomisk svindel har hjulpet denne mission på vej.

Blandt andet kan det oplyses at klubbens største talentsalg af egen avl igennem 8 år (ja, 8 år!!!), har været en spiller til et beskedent beløb af 5.000.000 credits.

Vi i klubben har ofte været meget utilfredse med netop dette, men nu når vi ser tilbage på hele rejsen, så gør det os bare endnu mere stolte at vi har opnået vores mål sådan som vi nu har.

En kæmpestor dag i Vejrumbro BK's historie. Nye tider og et nyt kuld står for døren, hvor den altoverskyggende mission, foruden stadionopgraderinger, er at nu skal der pokaler i skabet!

Mere omkring den nye trupsammensætning og nye missioner, udgiver klubben på et senere tidspunkt i en ny pressemeddelse.

Mvh.
Action Bjørnson

Comments

join 13 January 2020, 22:22
Congrats! How long did it take you? I am in the same situation, getting closer to PTF and haven't had any youth sold for more than some 120k Credits in 8 months or so...