Vejrumbro BK

Generationsskiftet står for døren!

Written 30 May 2017, 18:18

Her i klubben, nærmer vi os meget snart et generationsskifte af de helt store. Den nuværende A-trup under ledelse af Bruno Camossi, er netop sat på transferlisten. Indenfor den nærmeste fremtid tager klubben imod bud på hele A-truppen, inden det endegyldige generationsskifte sker engang henover sommeren.

Det har været en tid med et fremragende kuld, som har fået klubben op på sit højeste niveau nogensinde, og er hermed blevet en etableret 2. divisionsklub. Mon ikke vi også lige når at ramme 1. division inden skiftet finder helt sted.

Vil gerne på klubbens vegne sige tak til dette kuld, som for altid vil være indskrevet i klubbens historiebøger, og dørerne vil altid stå åben for denne gruppe spillere.

Samtidig vil jeg også gerne benytte lejligheden til at rose klubbens nye kuld, som står klar til at overtage. De har alle været her nærmest fra dag ét, og med hele 4 spillere fra Katko-klanen, ser det ud til at blive et meget spændende kuld vi har fået os her. Udvælgelsen af en kommende anfører er i gang i klubben, og der bliver meldt noget nyt ud snarest.

Tak for alt til A-truppen og ser frem til at se B-truppen tager steppet op, og udvikle sig i klubbens farver.

Mvh.
Action Bjørnson

Comments