Vejrumbro BK

Meget mere end blot en kamp!

Written 26 October 2016, 23:13

Torsdag d. 27-10-2016, er en dag som Vejrumbro Boldklub ser meget frem til. Slaget skal stå mod Rafael Benitez og hans mandskab "The Toons", på deres bane. Dette er et opgør, som selvom det ikke har en stor tradition tilknyttet sig - så er der utrolig meget på spil. Dette er mere end blot end fodboldkamp. Dette er en kamp, som vi her i Vejrumbro BK ikke har tænkt sig at tabe!

Vi mindes sidst vi mødte Rafael's mandskab, at vi her i klubben undervurderede hans mandskab og derfor stillede med ene reserver, en flok unge drenge, som har talent, men ikke i så høj grad kunne tilbyde den kampgejst og vilje, som det her opgør kræver.

Træneren har udtaget morgendagens startende 11, og det er med fuld udblæsning, truppen er ikke ramt af skader så derfor stiller vi i stærkeste opstilling, så vi kan ydmyge Rafael på sin egen hjemmebane.

En spiller vi forventer os meget af: Jørgen Svalgård!

En giftig angriber med fynsk arbejdsmentalitet han har fået gennem sin opvækst på havnefronten i Bogense. En elegant og skarp angriber, som samtidig leverer en exceptionel kampgejst og vilje til at vinde.

En anden mand der også kommer i fokus i morgendagens opgør er Gabriel Vegaso. Han kommer til at styre midtbanen og sætte spillet defensivt, såvel som starten på det offensive.

Vejrumbro BK ønsker alle tilskuere, medier, frivillige osv osv, en rigtig god kamp!

Vejrumbro BK - Kasper

Comments