AC Sparta G

Spillerhandler sikrer Sparta flot overskud

Written 24 November 2015, 15:46

AC Sparta G har i den sidste periode været meget aktive på spillermarkedet, hvilket har skabt et flot overskud igennem gode handler. Klubben fremlagde på dagens pressemøde et overskud på omtrent en halv million credits på handler i løbet af de sidste 5 dage. Klubbens manager mener at det er ideologien for en sund økonomisk vækst:

"Klubben har haft tillid til, at jeg kan hente gode spillere til klubben, som kan sælges direkte videre til andre klubber i verden. Vi har pt. ikke brug for flere spillere i truppen, da vi allerede har en bruttotrup og et reserve mandskab, som både ledelsen og jeg er yderst tilfreds med spille- og resultatmæssigt. Derfor kan vi bruge klubbens professionelle struktur til at sende unge spillere videre til bedre forhold end de kom fra. Dermed er klubben et godt springbræt videre i fodboldverdenen for de spillere som vi køber og sælger. Selvfølgelig sælger vi spillerne, så vi får overskud, hvilket skaber en sund økonomisk situation for klubben og kan sikre, at vi har muligheder for at opgradere klubbens omgivelser og professionalisme!"

Den bedste handel for klubben har været den 22 årige kineser Eng-hee Xiu, der blev solgt til knap 300000 credits i overskud i løbet af et par dage.

Comments