AC Sparta G

Midtvejsstatus

Written 12 December 2013, 01:17

Sæsonen 2013-50 er halvvejs overstået eller halvvejs inde, og AC Sparta G's ledelse har kigget tilbage på deres præstationer i deres comeback sæson. Manager "The Cat" har rosende ord omkring deres spil: "Jeg synes at vi spiller god og offensiv fodbold! Det er der mange der kan lære noget af. Når jeg ser vores hold slå de andre oprykningsaspiranter kæmpe stort, så bliver jeg glad og stolt af gutterne!"

Dog blev klubbens drømme om at blive ubesejret i sæsonen ødelagt, da man tabte 1-0 på udebane imod ligaens absolut stærkeste mandskab CF Semanic. AC Sparta G's nye træner Kim Klintbjerg udtaler: "Jeg så vores hold spille en utrolig flot kamp. Gutterne fightede for det, men heldet var imod os! CF Semanic's målmand Mattia Iannacone, havde vidst lånt Aladins tæppe, siden han kunne flyve fra hjørne til hjørne og redde samtlige skud! Heldet var desværre ikke på vores side i den kamp! Vi må tilbage på træningsbanen og kæmpe for det! Jeg har allerede lavet et træningsprogram, der yderligere skal styrke truppen, hvor spillerne skal leve af cowboytoast og drikke sportscola 24/7!"

Yderligere tabte AC Sparta G point på The Pond, hvor FC Duck formåede at få 1-1 i en kamp, hvor AC Sparta G sad på stort set alt. "Vi må videre og vi sidder heldigvis sikkert på vores 2. plads og dermed oprykning, selvom vi har jokket i spinaten et par gange nu!" Sluttede manager "The Cat" for pressemødet.

Næste kamp for AC Sparta G er hjemme på Qatar New Stadium mod Bot 1119816, som ligger anden sidst med kun 1 sejr og dermed 3 point. Vi ser frem til 3 point kl. 8:10. Billetpris er som altid kun 5 credits! Vi ses!

Comments