AC Sparta G

Solid indsats

Written 9 December 2013, 23:30

Den genopstartede traditionsrige klub AC Sparta G, har formået at spille sig til fem sejre i de første fem kampe. Manger "The Cat" ser dette som en lovende start for sæsonen: "Vi har spillet fem gode kampe og har ikke givet noget væk til modstanderne overhovedet. Jeg tror ingengang, at vi har givet en afslutning til modstanderne, hvorfor vores målmænd får lov til at arbejde for føden til træningerne. Yderligere vil jeg spå vores chancer til at være gode for, at få point imod CF Semanic. Dog skal vi lige klare nogle vigtige kampe i morgen, hvilket jeg ser meget frem til."

AC Sparta G har spillet med hele deres brede trup, hvilket klubbens manager også ser som værende væsentlig i forhold til sammenholdet blandt spillerne: "Jeg har benyttet mig af både vores standart taktik og vores reserve taktik, hvilket har resulteret i spilletid til samtlige spillere på holdet. Reservespillerne har vist deres værd og har spillet to flotte kampe, hvilket jeg må tage hatten og solbrillerne af for, trods sne og slud! Jeg tror vi står stærkt til de kommende kampe!"

AC Sparta G spiller imorgen på udebane kl. 7:50 imod FC Duck på The Pond.

Kan du ikke tage med AC Forza Sparte G på udebanetur, så bare rolig! AC Sparta G spiller venskabskamp nok engang imod Topfisk United FC, hjemme på Qatar New Stadium. Kickoff er kl. 5:55. Billetpris er 5 credits! Vi ses!

Comments