tvtosport

Vejen til toppen i 2019

Written 4 January 2020, 01:04

Er blevet inspireret af alle de andre, som har skrevet om året der gik. Derudover så kan jeg også bedre se min, forhåbentligt, fremgang når 2020 er omme. Så her kommer min version:

Vi starter sådan set lidt før 2019. Nærmere bestemt d. 24 oktober 2018. På denne dag får jeg solgt et par spillere som gør at jeg får en ny rekord på, balancen idet der står 675 millioner på kontoen, samt en meget smal trup til ca. 50 mil er mit bedste bud. Dette er efter en periode, hvor jeg har prøvet mig frem med et billigt hold som skulle ligge i den bedste række. Dette viste sig så ikke at være særlig rentabel, hvorfor jeg ændrede min strategi.

Min nye strategi gik ud på at købe unge spillere med lovende og formidabelt potentiale, som så skulle videresælges senere med fortjeneste. Denne strategi holdt indtil slutningen af december, hvor jeg kaster mig ud i noget, jeg ikke har prøvet før; at købe spillere med enormt potentiale. Med nye målsætninger om at blive et hold som vinder en masse titler, og gerne vinde liga og pokal i alle landene, noget jeg kun har formået at gøre i Spanien og Frankrig inden projektet..

Der har undervejs været et par udskiftninger af spillere der har skuffet, men oftest har jeg rent faktisk ikke tabt på de spillere der har skuffet, i stedet har flere af dem givet million fortjenester.

Spoler man så tiden frem til uge 39, så er jeg for første gang oppe at snuse i 1. division. Jeg må dog hurtigt indse at ligaen i Tyrkiet er alt for hård, og smutter derfor til Grækenland, hvor jeg efter 3 sæsoner har fået mit første guld i både liga og pokal. Grundet min målsætning om at vinde liga og pokal i alle lande, flytter jeg til Holland, hvor jeg på nuværende tidspunkt også er gældende i, idet jeg ikke har formået at vinde ligaen endnu, men pokalen er kommet i hus. Derudover har jeg også fået sølv i Super Cuppen hvor jeg desværre måtte se mig besejret af den suverænt bedste i 2019; Real Madrid CF.

Status nu er at jeg står med en balance på over 600 mio, med en trup indkøbt for ca 430 mio, hvoraf de 12 som forventes at kæmpe med om titler er købt for ca. 365 mio, så jeg har i den grad formået at tjene penge til trods for lav handelsaktivitet en del af året. Men jeg må også konstatere, at jeg ikke har vundet nok titler i forhold til hvad jeg burde. Om det er grundet dårlig taktik, det ved jeg ikke. Det er også muligt, at jeg har prioriteret forkert i forbindelse med optræningen af spillerne. Desuden halter min midtbane en smule efter, hvilket er utilfredsstillende, men grundet aldersforskellen burde jeg have haft set fejlen allerede fra starten af.

2019 har altså været et meget lærerigt år, hvor jeg forhåbentligt er langt bedre rustet til næste omgang optræning af spillere med enormt potentiale, men først skal der lige lidt titler ud af det nuværende hold, ellers kunne jeg lige så godt have solgt det tidligere eftersom der har været en del henvendelser på en lang række af spillerne! smiley

//Rasmus

Comments