FC Barcelona

Pressemeddelse for juni

Written 5 July 2015, 18:03

Så er det tid til den første af de nye regulære pressemeddelelser. Juni dækker som anført i en tidligere presse over ugerne 23, 24, 25 og 26.

En kæmpe overraskelse
I forhold til de meget moderate målsætninger for klubben for juni gik alting klart over forventning. Det lykkedes klubben at vinde liga trofæet i alle 4 sæsoner i juni, mens cuppen kun blev misset en enkelt sæson, hvorfor det blev til 3. På det internationale plan gik klubben hele vejen og sikrede sig i uge 25 Super Cuppen. Det kom som en kæmpe overraskelse, og ikke noget, som jeg havde regnet med at kunne opnå før om mindst en måneds tid. Klubben hev derfor i den uge en treble hjem, klubbens første men forhåbentligt ikke sidste, og det skabte en kæmpe glæde og gav et lækkert økonomisk boost. Herudover tog klubben også en enkelt kvartfinale i VMWC, men det er ikke noget at skrive videre om.

Klubben ligger derfor nu, siden genopstart, inde med:
  • 6 x Liga trofæer
  • 5 x Nationalcup trofæer
  • 1 x Super cup trofæ

Det overstående resultat er på alle måder over forventning for, hvad jeg selv havde forudset, da jeg startede projektet. Det lyder måske ikke af så meget, men spillerne er stadig kun 26-27 år gamle, og de har i hvert fald 4 måneder foran dem endnu før klubben overhovedet kan blive ramt af pensioner, så jeg er absolut positiv i øjeblikket.

Økonomi
Resultatet for juni måned blev på ikke minde end 62.599.079 C. Jeg havde kun sat en realistisk forventning på 50 mio for juni måned, så også her blev jeg positivt overrasket. Det flotte resultat kommer som følge af ikke mindst Super cup titlen, men også som resultat af, at jeg har været heldig med hjemmebane kampe i diverse cups. Jeg har haft hjemmebane i cirka 64% af de kampe, som jeg spillet i cuppen. Udsvinget fra de 50% er uden tvivl fordi jeg i en enkelte sæson havde hjemmebane i 10 ud af 14 kampe.
For juni havde jeg sat en målsætning for klubben som hed 50 mio, dette er klart opnået og endda overgået med næsten 25%. Da klubben stadig er ung, og der ikke er mange penge på kontoen er der ikke meget mere økonomi at rapportere hjem om på dette tidspunkt.
Målsætningerne for juni, så altså således ud:

  • Vinde Major League Soccer x 4
  • Vinde MLS Cup x 2
  • Mindst én kvartfinale i en international cup.
  • Opnå et resultat på 50 mio


Det er klart positivt, at alle målsætninger er opnået, men jeg havde også sat dem meget konservativt, da jeg ikke vidst hvad fremtiden indebar.

Målsætninger for juli
Siden juni er KKS dog skiftet til ligaen, hvorfor jeg nu har noget konkurrence. Dette kommer til at have et tydeligt præg på både økonomi og antal af trofæer. Jeg vil dog alligevel sætte forventningerne lidt højere i forhold til økonomi, mens jeg vil nedjustere i henhold til trofæer. Juli dækker også over 5 sæsoner i stedet for de normale 4, så derfor vil målene også se lidt anderledes ud. Målsætninger for juli er derfor som følgende:

  • Opnå et resultat på 65 mio
  • Vinde Major League Soccer (eller en anden liga) x 3
  • Vinde MLS Cup (eller en anden nationalcup) x 3
  • Mindst én semifinale i en international cup.
  • Finde en ung erstatning til Juan Carlos


I sidste pressemeddelelse gav jeg udtryk for, at jeg i denne presse ville give målsætninger for 3. kvartal. Dette var også originalt planen, men det virker nu dumt og pointe løst at gøre, da næsten halvdelen af 3. kvartal allerede er gået. Der må nøjes med målsætningerne fra uge til uge i stedet.

Dette var alt for nu. Pressen blev ikke så lang, men der er heller ikke sket det helt store udover Super Cup trofæet. Jeg vil i slutningen af juli/starten af august vende tilbage igen med en længere og mere detaljeret presse.

Comments