FC Barcelona

Den første pressemeddelse

Written 1 June 2015, 00:44

Inspiration,

Da jeg begyndte at spille igen tilbage i november 2013 var FCR man utd stadig aktiv. Han skrev en gang om måneden en pressemeddelse, hvor han snakkede om klubbens økonomiske status, trofæ udsigter, mål for klubben og ligende ting. Det syntes jeg var super fedt, og jeg synes, at det gav en masse interessant indsigt i hvad det betød at være en stor klub, hvad man kunne forvente økonomisk og den slags. Jeg har siden han stoppede selv haft lyst til at gøre noget lignende, men det er kun her for nyligt, at jeg synes, at jeg kunne være det bekendt, da jeg ikke før nu har set mig selv som en 'stor klub'. Det er jeg måske stadigvæk ikke, men jeg mener, at jeg arbejder mig i den rigtige retning.

Mål og indhold,

Idéen og målet bagved er, at engang månedligt at udseende en pressemeddelse. I meddelsen vil der fremgå, hvordan det i den foregående måned er gået klubben økonomisk, i forhold til trofæer og i andre aspekter, hvad målsætningen for næste måned er samt omkring nogle generelle mål for klubben i nær og fjern fremtid. Idéen er som ovenfor anført direkte lånt fra FCR. Et godt eksempel på hans pressemeddelser kan ses her.

Den første pressemeddelse,

Direkte opfulgt af denne pressemeddelse vil komme endnu en. Den bliver om klubbens periode fra jeg startede igen og til hvor klubben er nu. Der vil blive inkluderet excel arks med alt det data, som jeg har samlet igennem denne periode. Det er måske ikke det mest spændende subjekt, men måske kan det være interessant eller hjælpsomt for nogle klubber.

//Mikkel - FC Barcelona

Comments

JS 1 June 2015, 16:38
Fedt følger smiley

Mvh Julius.

Pause - Stoppet 2 June 2015, 18:35
Lyder super spændende. Kan være med til at holde motivationen oppe for en klub som mig og sikkert også mange andre. Ser frem til at følge med!

Mvh
Mathias