Mølle Holdet

3 år på Vman

Written 16 February 2008, 17:30

Så blev det Mølle Holdet's tur til at holde 3 års jubilæum.
Det har jo været en god tid, så det er nok et godt tidspunkt at se tilbage på og se, hvad der er opnået i vman. Det har jeg gjort i de næste 4 afsnit smiley

21. Maj 2006...
Jeg husker dagen, som var det i går, jeg sad der en aften og ventede på klokken skulle blive 24 så man kunne få spillet sine kampe. Der det så endelig sker, og jeg får spillet dem opdager jeg tilfældigvis at MrJones (Leif aka. Fursund IF) var online han var absolut et af de største hold dengang, måske kun overgået af HSUG. Jeg besluttede mig at prøve lykken og spørge, om man kunne få en v-kamp. Leif havde et par gange tidligere givet lov så jeg håbede på han ville gøre det igen. Han gav lov og jeg glædede mig over at have tjent lidt ekstra håndører. Jeg får trykket på spil venskabskamp og venter på at se kampen, som jeg allerede var sikker på jeg ville få kodyl prygl i. Kampen starter, og jeg konstaterer ved pausen, at Danny Nielsen endnu ikke har lukket nogen mål ind hvilket glæder mig. 2. halvleg skrider frem. I det 80. minut står der stadig 0-0, og jeg er ved at være mega glad over, at man kunne konstatere at have spillet uafgjort med spillets bedste. Men så i det 85. Minut sker det. Matteo De Milano sætter den i kassen mod en chanceløs Tinetøsen. Jublen ville ingen ende tag på mit 6 kvadratmeter store værelse. Denne sejr var starten på noget stort og løsningen på den første målsætning nogensinde ”At blive et midterhold, der kunne drille de store”, og det må man absolut sige lykkedes på Vind Mølle Parken den aften.
Mølle Holdet 1 – 0 MrJones 21/05 2006 00:12.

Titler i Vman1
I Vman1 blev det til 3 rigtigt store titler. 1 Engelsk mesterskab, 1 Tysk mesterskab og 1 Dansk mesterskab. Det Engelske var absolut det største af dem. Det kom ret uventet og samtidig er det altid det land Mølle Holdet har følt sig hjemme i. Men målet i slutningen af Vman1 var at vinde alle de 5 lande, det lykkedes desværre aldrig.

Titler i Vman2
Her fik Mølle Holdet en forrygende start. Det blev til 10 titler fordelt på 9 turneringer, på kun 16 uger. Derefter satte en pensionsreform ind, så derefter er det gået ned af bakke og pt. ligger holdet i den engelske 2. Division, men holdet skulle gerne være tilbage i toppen igen i efteråret 2008.

Mentor, Chat-admin og LEG
Hele min crew-tid i Vman startede omkring april 2006. Det var en ganske normal eftermiddag hvor jeg tog mig sammen og fik skrevet til Rasmus om Champ og Jeg kunne blive CA’s på vman (denne metode bør ikke bruges i Vman i dag). Dagen efter var jeg blevet mentor, hvilket jeg ikke kunne forstå noget af, derfor skrev jeg til Bill, og det blev lavet i orden. Dog blev Champ ikke CA i denne omgang - det måtte vente til 2 måneder senere. Nå, men back to topic. Derefter var jeg CA i omkring 1½ år, så havde jeg brug for nogle nye udfordringer. Så i december 2008 søgte jeg derfor i LEG. Det viste sig dog senere, at jeg ikke havde den tid og det overskud, det kræves at være i LEG, så jeg sagde derfor selv stop. Derefter har jeg fungeret som Chat-admin i Vman.

Så alt i alt har det været en god tid på Vman, og jeg vil gerne sige tak til alle klubber, jeg har snakket, handlet eller bare spillet mod i Vman for et godt spil så langt og forhåbentlig også et godt stykke tid ud i fremtiden.

Comments