The Red Devil

Sponsor... Succes... Eller...

Written 3 March 2013, 18:45

Pressemeddelelse nr. 13
3. marts 2013

Som jeg skrev sidst er jeg i gang med et forsøg med sponsorer. Der kan læses mere om forsøget i linket, så jeg vil hoppe til fremgangsmåde og resultat.

Fremgangsmåde
Inden at jeg søgte (inden sæsonopdateringen) undersøgte jeg:
  • Styrkeforhold i den nye liga.
  • Seedingen i den nye liga (VIFA point).
Styrkeforhold i den nye liga

Som billedet viser kan jeg forvente modstand i den nye liga. Jeg har statsmæssigt det 6. bedste hold, men jeg har gennemset hvert enkelt hold, og mener faktisk at jeg har en rimelig god chance for at slutte som nummer 1. Derfor blev dette udgangspunktet for min søgning.

Seeding i den nye liga (VIFA point)

Jeg havde desværre en modstander i 3. division som kun havde 5-6 spillere på holdet. Så ham kunne jeg ikke tabe til, og det er møg hamrende træls, fordi jeg fik 1.626 VIFA point ud af de to kampe. Det var ikke planen, og der er ingen tvivl om at det har en negativ indflydelse på resultatet!

Seedingen viser dog at jeg er seedet som nummer 10. Hvis jeg ikke havde fået de ekstra VIFA point (vises halveret – efter sæsonopdateringen) ville have været seedet som nummer 14. Det er en forholdsvis stor forskel, da de sidste 4 typisk er oprykkere, som ikke har så mange point med i bagagen fra den lavere liggende liga.

Jeg besluttede mig for at satse. Jeg søgte om bonusbeløb fra 2.000.000 C hos den højeste sponsor. Dernæste barberede jeg 250.000 C af og søgte ved nummer 2. Og samme procedure indtil jeg stod med en ansøgning på 250.000 C hos den sidste sponsor. Og så var det bare at vente på opdateringen.

Resultat

Det blev til afslag efter afslag efter afslag. Og bedst som jeg havde givet op – blev der indgået en aftale. Desværre den laveste mulige – nemlig 250.000 C. Men det er okay. Jeg var ikke super optimistisk da jeg ikke formåede at tabe samtlige kampe. Og en sponsor på 250.000 C set i forhold til de ca. 60.000 C jeg kunne se frem til såfremt jeg havde valgt at kæmpe for at undgå nedrykning – det er ikke dårligt.

Kan det så svare sig?
Jeg er lidt i tvivl. Der er ingen tvivl om at det ikke kan svare sig i mit eksempel. Jo, beløbet er større end hvad jeg ellers ville have fået. Men hvis jeg slutter som nummer 2 får jeg ingenting. Og hvis jeg tænker på hvad jeg mister i entre pga. min lave VIFA rank – så er det nok minimum 100.000 C hvis ikke mere. Så det er ikke en ubetinget succes. Men det viser dog at der er behov for at granske yderligere. Så det jeg vil gøre er at kæmpe for oprykning. Og gerne med et så lille forspring som muligt – for ikke at skrabe flere point sammen end nødvendigt. Og hvis ellers jeg rykker op – vil jeg forsøge igen.

Hvad er så min anbefaling
Min holdning er meget klar. At søge om sponsor på denne måde kan kun svare sig hvis man er seedet meget, meget langt nede – og samtidig har et rigtig godt hold. Se evt. mine to skærmklip foroven. Forholdet skal meget gerne være endnu bedre end ovenstående. Og hvis du står i sådan et tilfælde kan det godt svare sig at søge på denne måde. Og jo større forskellen imellem styrke og seeding er – jo mere kan du søge om. Jeg har hørt om klubber som har fået et par mio i 3. eller 4. division, så dette er et område som bør granskes mere.

Men hvis du er en klub som er seedet blandt de 10 første – så kan det bedre svare sig at søge efter grundbeløb metoden!

Vi blev ikke så meget klogere – men fik lidt blod på tanden.

God søndag aften.

MVH
Bårdur

Comments

Johnsen 3 March 2013, 19:56
Et eller andet sted er det godt for spillet, at det ikke lykkes dig. Det kan desværre godt lade sig gøre at få mio ved det ifølge denne pressemeddelelse Sponsor tricket (godt nok ikke 100% samme måde, men næsten)

Du havde helt sikkert fået flere penge, hvis du ikke havde haft de 1626 ekstra point, men altså fedt nok at du prøver. smiley

Bårdur 3 March 2013, 20:02
Enig - det var faktisk Südkurves pressemeddelelse der fik mig til at tænke om man kan lave et lignende "nummer" som almindeligt elevatorhold. Hvis jeg f.eks. fik 1 mio i sponsor - så vil det faktisk være muligt at hente en pæn gevinst på det. Og jeg skal da se hvor højt en sponsor kan komme. Hvis jeg formår at falde i seeding til 14. plads til om 14 dage - så er jeg næsten nødt til at se om den kan presses op på 1 mio!

Men du har ret - det er jo ikke meningen at det skal være sådan smiley Men jeg tror nu også at det bedst kan svare sig i Süds tilfælde - hvis man f.eks. sadler om fra unge spillere til resultater - fra dag til dag.

Men det kan være jeg følger op på det om 14 dage smiley

Bårdur 17 March 2013, 14:48
Jeg vil ikke lave en ny pressemeddelelse før næste søndag - men forsøger igen med det her sponsor eksperiment. Jeg har allerede skrevet alt hvad der skal skrives i de to sidste pressemeddelelser, så jeg indsætter blot tabellen der viser styrkeforholdet i kommende 3. division. Den viser at det er en anelse for tidligt at forsøge at holde sig oppe. Og jeg har kun 13.298 VIFA point lige nu - det bliver til 6.649 efter opdateringen i aften. Det er færre point end sidst jeg rykkede op - og forhåbentligt klarer jeg næste sæson med 30 nederlag. Så må vi se om det går bedre denne her gang smiley