The Red Devil

Tvivlen nager...

Written 5 November 2012, 06:31

Pressemeddelelse nr. 7
5. november 2012

Tvivlen nager…
Jeg skrev i min sidste pressemeddelelse, at det var for tidligt at skifte til at træne unge spillere – men at jeg mente, at jeg godt kunne slippe af sted med det.
  • I uge 40 solgte jeg 2.
  • I uge 41 solgte jeg 1.
  • I uge 42 solgte jeg 0.
  • I uge 43 solgte jeg 0.
Og her må jeg indrømme at jeg virkelig kom i tvivl. Skiftede jeg for tidligt? Ville det blive en stor fuser? Umiddelbart har jeg ikke svaret i denne pressemeddelelse, men jeg er i dag ikke så negativ som jeg var for en uge siden.
    I uge 44 solgte jeg 2.
Det er dermed ikke helt håbløst. Det kan også have noget at gøre med at de spillere som jeg har købt har været 16 år – og først bliver attraktive til den pris når de er 17-18 år gamle. Men det passer også med den tid som jeg har afsat pr. spiller – nemlig 2 måneder. Så det er for tidligt at give op – men tvivlen nager smiley

Hvilke mål satte jeg mig for oktober måned?
  • Udvid sydøst tribune til niveau 4 (1.680.000)
  • Udskiftning af 2 spillere - yngre og bedre.
  • Resten af pengene gemmes hen imod den næste udvidelse af træningsanlæg.
Det har jeg nået. Sydøst tribune blev udvidet 19. oktober, og jeg har nu sparet 2 mio sammen hen imod en udvidelse af træningsanlæg til Standard Træninganlæg (5 mio).
Jeg har udskiftet ikke 2, men 3 stamspillere med yngre og bedre. Så alt i alt, har jeg haft en god måned.

Positionsspecifik træning
Sidste gang skrev jeg lidt om at jeg ikke sælger mit førstehold før de er tæt på at skulle skiftes ud – eftersom det er svært at finde en afløser som er trænet positionsspecifikt. Dette er også et emne jeg har brugt en hel del tid på – positionsspecifik træning – og hvilke egenskaber er vigtigst for de enkelte positioner. Jeg har nu skrevet en guide til en større forståelse for hvilke egenskaber, der kræves til de enkelte positioner. Det er ikke den fulde sandhed, da kun udviklerne kan komme med sandheder. Men vi andre kan gætte – og det er hvad jeg har gjort. Jeg har derfor skrevet denne guide til Den optimale statsfordeling.
Det er et stort projekt, og det er rigtig svært at skrive det, således at det giver mening for læseren. Jeg tager derfor meget gerne imod tilbagemeldinger – om I forstår det, eller om der er afsnit som er det rene volapyk.

Budget - førstehold
Mit førstehold har kostet 7.694.737 credits. Det er 43 procent mere end ved sidste pressemeddelelse! Jeg har skiftet 3 spillere ud – og erstatningerne har været væsentlig dyrere end gennemsnittet. Kvalitet koster smiley Gennemsnitsstats var i sidste måned på 999. Det er nu på 1.086. Gennemsnitsalderen var i sidste måned 28,35 år. Den er nu 27,97 år. Det er meget tilfredsstillende.



Der er en stigning i overskud på 11 procent. Billetsalget er steget ganske betydeligt, hvilket skyldes udvidelsen af den ene hjørnetribune. Lønudgifterne er dog også steget – da førsteholdet er blevet bedre. Præmiepenge, trænerløn og reparationer er stort set uændret – og det regner jeg med at de forbliver i noget tid. Jeg vender med at udvide stadion yderligere til jeg har udvidet træningsanlægget til Standard Træningsanlæg, gråt. Men når det er udvidet, skal førsteholdet forbedres, stadion udvides og der skal rykkes op i 3. division!

Status på udvikling af økonomi

Ved "likvid beholdning" forstås kontant beholdning samt værdi af spillertrup (indkøbsværdi).

Ved ikke "likvid beholdning" forstås de penge som er brugt, men ikke kan fås ud igen. Dvs. udvidelse af stadion, udvidelse af træningsanlæg og udvidelse af fysioafdeling.


Summen af disse to udgør holdets samlede værdi. Det er en forenklet økonomi-model, men da projektet kommer til at løbe over flere år, vil jeg ikke mene at det er hensigsmæssigt at gå mere i dybden herinde.



Som skrevet i starten har jeg haft 3 uger med dårligt resultat (mindre en én mio i overskud). Men ugen før var rigtig god, og sidste uge var også rigtig god. Alt i alt har jeg haft et gennemsnitsoverskud på 1.117.850 credits pr. uge – disse 5 uger. Det ser meget fornuftigt ud. Udvidelse af træningsanlæg vil ikke øge mine indtægter her og nu, men det vil give mig mere ro – da spillerne vil blive af en bedre kvalitet. Og jeg kan dermed stille krav om større overskud på sigt.

Til næste gang
Jeg har nu skrevet en guide om den optimale statsfordeling. Den kan findes her
Næste måned har jeg tænkt mig at offentliggøre et regneark (Excel) der kan hjælpe jer med at træne jeres spillere positionsspecifikt – på samme måde som TGG hjælper med at træner jeres spillere jævnt! Jeg håber at være klar med næste pressemeddelelse mandag 3. december.

Med venlig hilsen
Bårdur

Comments

Hej 5 November 2012, 17:53
Det ser godt ud! smiley