Kyoto Okami FC

Året der gik - 2019

Written 30 December 2019, 16:41

Der er gået trend i den, og jeg tænkte at jeg også ville være med.

Året 2019 har nok været det år på Vman, hvor klubben har udviklet sig mest.
I starten havde jeg orange anlæg, ca. 60 mio. i værdi, og en trup der bestod af spillere i midt 20'erne, som hovedsageligt var af fornuftigt potentiale.

Sidenhen er der sket en del. Først og fremmest blev der efter 8+ år med samme klubnavn, skiftet fra Cobras United FC til Kyoto Okami FC.
Der blev satset en del mere på handel, hvilket gjorde at udviklingen hurtigt kom igang. Klubben blev sidenhen en fast bestanddel af 2. division i Holland. Under denne tid blev der desuden smidt 12 mio. i stadionet.

I starten af juni blev beslutningen så taget. Det meste blev solgt, og der blev investeret i VK-anlæg. Derefter blev der købt en flok unge spillere, hvor af en god del af dem, stadig er i klubben den dag i dag. Generation 2 blev startet.
Der skete derefter ikke så meget, før slutningen af oktober, hvor tiden til at handle igen var inde. Det er siden gået stærkt, og holdet gik fra en vurdering på omkring 250 til 390 mio. på ca. 1,5 måned.

Siden er det blevet til en kort tur i Æresdivisionen, hvilket er første gang mit hold har været i en af de bedste rækker siden februar 2014. Samt at Shiro Imafuku blev den første A-landsholdsspiller, sølvstjerne og guldstjerne, som er opdaget og trænet op fra bunden i min tid på Vman.

Håber på at udviklingen fortsætter i det nye år, og målet er at 2020 bliver året hvor det første store trofæ kommer til klubben.

Godt nytår til alle på Vman!

Comments