Team Mørk

8 mio.

Written 16 January 2009, 13:51

I ondsdags d. 14/1 2009 skrev Team Mørk FC endu et kapitel i historie bogen. Yadam Erdenebat blev solgt for en rekord stor sum, The Suprimos måtte af med hele 8 mio. C.

Museeuw FC, og Odense Wonderkids, er 2 af de klubber der viste interesse for ham.

Pengene blev brugt på spillere i alderen 24 - 27 år, og ca. 6000 siddepladser, samtidig kam jeg nu meddele at klubben, har ca. 700000 credits tilbage. De spillere der blev kastet penge efter, er nu på vej til at bringe Team Mørk FC op i 6. division.

Lennard Ahler forsætter udviklingen, og selvom han for første gang i ca. 3 måneder sad på bænken i kampen mod Fc StoneTown, er han stadig den spiller der sammen med wonderkiddet Ammassiaq Cortzen, skal danne det næste store Team Mørk FC hold.

Den helt store spiller der har taget rekorden som det dyreste køb nogle sinde Ramses Odiah, som spiller på den defensive midt, har taget et enormt ansvar, selvom han kun er 22 år, har han sammen med den 26 årige Lasse Musholm formået at holde bolden langt væk fra forsvaret, og siden det stjernespækkede hold er blevet lavet er der faktisk ikke gået et eneste mål i vores mål, hvorimod netmaskerne har været luftet godt det sidste stykke tid i den anden ende.

Vi regner med en sten sikker 1. plads i 7. division og en præmie på ca. 50.000

/Forza Team Mørk FC

Comments