Horsens Football Club

Norbert Deboutteville runder 1000 kampe

Written 13 April 2010, 11:00

Norbert Deboutteville rundede i kampen mod Tonsmagic 1000 kampe for klubben. Det er første gang i klubbens historie at en spiller runder 1000 kampe. I jubilæumskampen blev det til endnu et clean seat og en 4-0 sejr. Norbert Deboutteville har i siden sin debut kamp d 1. August 2009 været med til både opture og nedture. Norbert blev til at starte med hentet på en fri transfer da klubben på det tidspunkt var i alvorlig økonomisk krise men meget hurtigt vidste det sig at det var en meget succesfuld spiller som vi havde fået fat på. Norbert har hele tiden trænet stødt og forbedret sig meget siden han kom.

Manageren udtalte efter kampen mod Tonsmagic at Norbert Deboutteville er den mest succesfulde keeper som nogensinde har været i klubben. Han ønskede derudover Norbert tillyke med de 1000 kampe og udtrykte håb om at keeperen vil slutte sin karriere af i klubben og dermed forhåbentlig spille mange flere gode kampe inden han indstiller karrieren.

Fra bestyrelsen lød der også et tillykke med de mange kampe. Bestyrelsesformanden overrakte inden kampen blomster og et mindesmærke til Norbert Deboutteville under store klapsalver fra de 618 tilskuere på Casa Arena Horsens. Mindesmærket som Norbert fik overrakt inden kampen vil blive placeret over klubhusets indgang. Forud for overrækkelsen af mindesmærket holdt bestyrelsesformanden en kort tale hvori han blandt andet sagde at der altid var plads i klubben til keeperen hvis han skulle beslutte sig for at blive indenfor fodboldverdenen efter han har stoppet karrieren.

Comments