Horsens Football Club

Krisen er slut

Written 3 January 2010, 22:06

Efter klubben i Januar 2009 blev afsløret i svindel med handler har klubben befundet sig i en økonomisk krise som følge af bøden på lige godt 2,8 millioner som sammen med en måneds banning udgjorde straffen for disse handlinger. klubbens bestyrelse accepterede dengang afgørelse og besluttede sig for at se fremad. Men det blev sværere at komme tilbage til et økonomisk plus end først antaget. Grundet den store gæld som klubben var kommet i kunne man ikke forlænge kontrakterne med de spillerene da man ikke kunne betale deres løn. Derfor måtte klubben sælge disse spillere og bruge andre spillere som kunne fås på fri transfer.
Lige før jul lykkedes det for første gang klubben igen at komme i plus og derefter gik det stærkt med at få hentet spillere. Klubben har forstærket sig med en fantastisk angriber og en god midtbane er indtil videre blevet til. Derudover har klubben ansat en træner som skal træne ungdomspiller som senere kan sælges videre.

Klubbens bestyrelse har som målsætning at klubben i starten af Febuar vil være at finde i top 15000 mens spillertruppen skal forbedres kraftigt.

Comments