AC Milan

Projekt Milan

Written 15 June 2015, 17:22

Efter mange år i spillet, med lige så mange pauser, har jeg igen fundet glæden i at spilde min tid med at bygge en konkurrence dygtig klub op. Efter min genoptagelse af virtual manager har jeg en del projekter og andre småting, der skal på plads. Herunder kan i læse jer frem til nogle af disse projekter og om den process klubben er i netop nu.

Trup og økonomi
Med en forholdsvis ung spillertrup og et et stadion, som i forvejen var opgraderet til 7.100 pladser, skulle hjulene gerne kunne køre rundt af sig selv. Det kræver dog en endnu massiv supporter tilvækst, men mon ikke den kommer i takt med, at klubben forhåentlig rammer 4. Division, da lønudgifter til i sær trænere lige nu knap og nap dækkes af egne faste indtægter. Derudover er hele holdet dog også transferlistet - Det skal først og fremmest sørge for en yderligere økonomisk gulerod, samt en fortsat foryngelse af holdet.

Talentudvikling
Klubben er lige nu i bessidelse af et Stort Træningsanlæg, hvilket muliggør et begrænset talentakademi. Selvom fasciliterne ikke er i toppen, valgte jeg alligevel at skyde et mindre beløb efter unge spillere på markedet. Det ser ud til at have givet pote, da træningsresultaterne i den grad er i orden. Et træningsgennemsnit på over 140% giver håb for fremtiden, og mulige storsalg. I sær to youngsters har gjort sig bemærket:
15 år MO Félix Jenaro Yañez Har trænet helt op til 202% på SORT!
15 år FC! Alexander Wang Træner enormt stabilt, og ligger lige nu på et gns. på 140% på SORT! Man bør også have hans position som FC in mente.
Jeg krydser hvad der krydses kan for at denne udvikling fortsætter, både for disse to, og for de andre talenter i klubben som giver næsten lige så positive resultater.

Vejen op i divisionerne
Holdet befinder sig lige nu i 5. Division, som må siges at være ydmygt. Holdet har helt sikkert kapaciteten og evnerne til at begå sig i 4. Division, men nok heller ikke mere end det lige pt. Derfor forventes også en oprykning i denne sæson, og det bør på papiret også blive til en 1. plads. Jeg har dog endnu ikke fuld succes med, at finde en taktik, som fungerer helt optimalt, og samtidig ikke altid marginalerne helt på min side (som jeg jo naturligvis føler det) så derfor kan det godt ende med, at der liver hård kamp om oprykningspladserne.
Målet er dog på længere sigt at spille i 3. Division, hvilket dog kræver flere profitrige investeringer og fortsat optræning af de unge kræfter i klubben.

Andre småting
Som engageret manager har jeg indledt jagten på et nyt logo og et dertilhørende banner. Det nuværende logo, er lavet af undetegnede for nogle år siden, og jeg må bare erkende at mine egne kunstneriske evner er begrænsede. Hvis du ønsker at bidrage kan min tråd findes her: Logo/Banner - AC Milan
Derudover pønser jeg også på at opbygge et nyt forum, men da jeg er midt i eksamensperioden og forumaktiviteten samtidig ikke er hvad den har været, er det ikke blandt mine øverste prioriteter.
Jeg har desuden udviklet en mindre kompliceret metode hvorpå jeg hurtigere kan finde dygtige og billige trænere, så skriv endelig hvis jeg skal hjælpe med at finde én, men du kan jo evt. også kigge i tråden: Søger du personale til din klub?

Ønsker du at følge med i udviklingen, eller bare en smule hyggelæsning om spillet af og til, kan du med fordel følge mine pressemeddelser - Abonnér HER

Comments

Andrea Pirlo 23 June 2015, 01:36
Lyder vildt spænderne!