Vejgaard BK

Tjaaaaa

Written 20 April 2015, 23:58

I den forgangende sæson havde Nilanso FC en stille og rolig sæson. Sæsonen bød ikke på de største resultater og deltagelsen i diverse cupper blev ikke længere end 4. runde. Klubben endte på en 11. plads. Dette er ikke vildt tilfredsstillende men det betyder endnu en sæson i den bedste liga. Nilanso FC har startet den nye sæson ud med at forlænge alle kontrakter til maksimum og reparerer stadionet til perfektion. Nu vil klubben gå i en opsparingsperiode hvor klubben udelukkende vil fokusere på at hente credits hjem til balancen. Der skal ske noget nu! Klubben vil have forstærkninger og klubben vil også gå efter at få hentet nye stjerner til klubben med niveau som aldrig er set før i Nilanso. Derfor går klubben en periode i møde med fokus på, at hente knaster hjem, så klubben kan få nye stjerner i truppen.

Alt her fra
Nilanso FC
/ Frederik Breum

Comments

Stoppet 22 April 2015, 15:59
Er det ikke snart på tide at vi ser en ændret strategi hos Nilanso? Her mener jeg at Nilanso godt nok har ligget stabilt i divisionen, men er det ikke snart på tide at en storklub som Nilanso tager det næste skridt og går med i mesterskabskampen?

Frederik Breum 23 April 2015, 22:59
Jo det ville vi ønske - men balancen ønsker åbenbart ikke det samme. Samt er det svært at tjene penge inde på pladser når klubben i cuppen udelukkende har spillet udebanekampe. Sker der man ..