Real Esbjerg

En æra slutter - en ny vil begynde

Written 7 August 2011, 21:52

Real Esbjerg oplevede i denne sæson 31 2011 sin hidtil største ligamæssige triumf. Ikke nok med at klubben overlevede for første gang i den bedste skotske række, så sørgede de hårde anstrengelser også for en 8. plads i ligaen og dermed en præmieplads.
Det er selvfølgelig noget vi er meget tilfreds med, og det bliver da også svært at gøre efter lige foreløbig. Især når man kigger på den nuværende startopstilling. I takt med at gennemsnitsalderen stiger, begynder pensionerne at melde sig. Det betyder at der inden længe vil være langt flere unge spillere der skal træde i karakter og vise sit værd. Men det bliver en svær opgave at løfte for de unge drenge, der skal tage over efter en gylden generation, hvor majoriteten har været spillere af egen avl.

Dette kommende generationsskifte kan være træls, men er samtidig også sundt for at det hele ikke går i stå. Klubben vil højst sandsynligt opleve en smule nedgang, både mht. sejre og indtjening, men sådanne faktorer følger med.
Real Esbjerg har dog rustet sig frem mod denne situation, således at det er begrænset, hvor mange investeringer der skal gøres når først en given pension melder sig. Men klubben kan dog meddele at en ny målmand vil blive signet indenfor de kommende dage, grundet den tidligere New Zealandske landsholdskeeper, Roger Bartons, kommende pension.

Klubben er fortrøstningsfuld for fremtiden og ser frem til den udfordring, der ligger i at få puslespillet omkring truppen til at gå op.

Comments