Racing de Santander

Ny pressemeddelse pr. 04-07-2019!

Written 4 July 2019, 21:02

Officiel pressemeddelse i Racing de Santander pr. 04-07-2019

Racing de Santander har igennem de sidste par uger gjort store fremskridt på den økonomiske front, hvorfor der i dag er blevet indkaldt til pressemøde. Klubben har nemlig påbegyndt forberedelserne til et nyt træningsanlæg, der forventes at stå færdigt sidst på ugen.

"Vi har i løbet af de sidste par uger arbejdet intenst på at forbedre vores rammer her i klubben. Vi vil gerne forbedre vores træningsfaciliteter, så der i fremtiden kan være grobund for at lave nogle store talenter. Alle arbejder på højtryk for at få anlægget færdigt hurtigst muligt. Vi har deadline på søndag kl. 24."

Hvordan ser Jeres klub ud i fremtiden med de forbedrede faciliteter?

''Jamen jeg som jeg var inde på før, så håber jeg at vores forbedrede faciliteter kan være med til at forme udviklingen her i klubben. Vi ønsker et træningsmiljø, der er så godt som overhovedet muligt, og det føler vi, at vi får med denne forbedring. Udover det kan jeg garantere at I i fremtiden vil se et Racing de Santander, der satser mere på sine egne talenter, mere end der har været tilfældet hidtil. Det har været en af vores klare visioner da vi begyndte at planlægge denne her opgradering."

Kan vi regne med at se Racing de Santander kæmpe sig op i divisionerne i den nærmeste fremtid?

''Det er meget muligt. Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle en plan, som skal være med til at forme vores klub i fremtiden, så den kommer til at se ud som vi gerne vil have den. Jeg kan desværre af gode grunde ikke sige så meget endnu, men jeg kan fortælle at der arbejdes på en langsigtet løsning der kan komme os til gode ikke bare nu her, men også ude i fremtiden.''

Comments

Tage 5 July 2019, 19:55
Hyggeligt at læse med!

Hvorfor har du så mange talentspejdere?
Pas på ikke at have forspredte mål....

Synes jeg.....

Ivan Ania 5 July 2019, 20:13
Hej Tage, mange tak for de rosende ord ;-)
Jeg tjener så meget hver dag at mine spejdere tjener sig ind flere gange, så det er ikke den store udgift for mig. Og de opsnapper jo sommetider en utrænet.

Tage 6 July 2019, 09:15
Det lyder godt!
Du vil hurtigt komme frem i spillet...