Haderslev

Forsøget på et hattrick af NC - Uge 50 2020

Written 13 December 2020, 15:56

Denne sæson er det altoverskyggende mål at forsvare sejren i NC, og dermed lave et hattrick af turneringen.
Der er blevet handlet godt ind til starten af sæsonen, så Haderslev står skarpt her ved sæsonstart.

1. Runde
Bulls United - Haderslev
Resultat: 1-5
En forholdvis blød start på turneringen, hvor der stod 5-0 efter en times spil, og så var festen ligesom lukket. Der kom dog en trøstereducering, i de døende minutter. Bulls spiller en kamp de kan være tilfredse med, modstanden taget i betragtning.

2. Runde
Ben Dover FC - Haderslev
Resultat: 0-5
Hvis første runde så nem ud på papiret, så gjorde anden runde også.
En kamp med Haderslev dominans fra start til slut. Ben Dover FC formår faktisk ikke engang at ramme målet i løbet af kampen, og Haderslev går derfor fortjent videre.

3. Runde
Haderslev - VM Eksperten
Resultat: 3-1
Kampen starter som den skal, men ved pausefløjtet er stillingen 2-1, og kampen er meget lige. I starten af 2. Halvleg modtager Haderslevs ene centrale forsvarsspiller direkte rødt kort. Jeg bliver en smule nervøs og tænker allerede om det skal blive tidligt exit. Dog får drengene scoret til 3-1 et kvarter før tid.

4. Runde
Haderslev - FC Parklawn
Resultat: 4-0
Chokket fra forrige runde skal nu spilles væk, og kampen skrider planmæssigt frem. Med en flot dominerende indsats og skarphed foran målet, kan Haderslev nu avancere til 5. Runde uden de store vanskeligheder.

5. Runde
Haderslev - Holder FC
Resultat: 2-0
Endelig kom 2-0 sejren, som var så populært et resultat i forrige sæson. Kampen er faktisk meget lige, hvilket er en overraskelse. Men respekt til Holder FC som presser godt på, og står godt imod. Sejren bliver dog gudskelov kørt hjem.

6. Runde
Haderslev - Aaber
Resultat: 2-0
Ja, så kom der endnu en 2-0 sejr. Og hvilken en. En rigtig arbejdssejr. Aaber står rigtig flot, og holder faktisk Haderslev nede på 3 skud på mål. Længe leve effektivitet, som idag sikrer os videre avancement.

7. Runde (ottendedelsfinalen)
Haderslev - CouCou And Flying Fish
Resultat: 2-0
Ja, der er for alvor kommet hul på 2-0 bylden.
En stærk defensiv hos dagens gæster. Dog er offensiven stærk hos Haderslev. Denne balance blev afgørende og Haderslev træk sig sejrrigt ud af kampen og er dermed klar til kvartfinalen.

Kvartfinalen
Haderslev - Club MR
Resultat: 2-0
På papiret er Club MR det svageste tilbageværende hold. Temaet i kampen blev kontrol og ingen chancer. Haderslev spillede sikkert og rutineret. Spillerne ved hvor vigtige de her kampe er, og når det er knock-out kampe er alle valg vigtige. Haderslev cruiser en vigtig og ikke mindst sikker 2-0 sejr hjem.

Semifinalen
Haderslev - Coventry City
Resultat: 4-0
Den opmærksomme læser, vil nok bemærke at jeg før har mødt Coventry. For at være helt præcis skal vi tilbage til sidste sæsons semifinale. Ved den anledning blev det til en Haderslev sejr på 3-1. Der var derfor lagt i kakkelovnen til en revanche kamp.
Det blev det dog aldrig. 3-0 efter 30 min og så var alt humør pillet ud af Coventry drengene. Finalen var dermed i hus, og sejren endte på 4-0.

Finalen
Haderslev - Tatoo FC
Resultat: .... hæng på
Den helt rigtige finale. De to stærkeste hold skal nu mødes.
Der er lagt op til en gyser.
Kampen bølger frem og tilbage, og pausestillingen er 0-0.
Som 2. Halvleg skrider frem, begynder initiativet at komme på Haderslevs fødder. Et overtal i både chancer og possesion, betyder at Haderslev bringer sig foran 1-0 efter 62 minutter. Herfra er det en ren neglebidder.
En stor holdpræstation af Haderslev, fører dem til endnu en finale sejr, og hattricket er dermed fuldendt. Wauw for en sæson.
Det er tydeligt at se, at niveauet i turneringen bliver højere og højere. Lad os se hvor længe denne streak kan holdes.
Vi er tilbage i næste sæson.

Ses!

Comments

Tilbage 13 December 2020, 16:10
Tak for kampen smiley