Johns Boldklub

John-Bladet

Written 25 February 2019, 17:29

Aftens første runde af den tyrkiske cup står på et sandt brag af en kamp mellem glohede Johns Boldklub og underdoggen Team Aries. John-Bladet journalist John Hetler fangede Cheftræner John Smith inden aftens kamp og spurgte ind til Johns Boldklubs forberedelse ovenpå sidste sæson. En stolt John Smith udtaler "Jeg er stolt af drengene og deres præstation sidste sæson. Jeg ser os selv som sejrsherrer af den tyrkiske division indenfor 4 sæsoner og Team Aries er blot endnu modstander, som vi skal slå på vejen. Vi har ikke forberedt os mod et sekunda hold som Team Aries. De har en højreback med navnet bold fra Mongoliet. Jeg lå med en fra Mongoliet så sent som for 2 måneder siden, og det bliver intet problem at gøre det igen. Min eneste bekymring ligger i Mollema - Min rutinerede scout John Johnsen fortalte mig, at Bauke Mollema har droppet cykelsporten, og nu spiller som midtbanegeneral for Team Aries. Han havde et sæt gode lårbasser i bjergene under touren, og hvis han kan overføre samme drifter til en fodboldbane, ak ja, så er han vel næsten lige så god i sengen som mig" slutter John Smith.

Efter eftermiddagens korte træningspas fandt John-bladet den rutinerede forsvarsprofil Neuberger, som deler de samme ambitioner og udtaler til det tyrkiske højrevingsmedie Yeni Şafak, som er kendt for sin støtte til Recep Erdogan og AK-partiet (Justice and Development Party red.) "Wir sind ein sehr gutes Manschafft und ich glaube das heute Abend ist ein sehr einfach match".

Ka-fei Khoo har ikke været fast inventar i john Smiths planer seneste sæson, og har reageret stærkt utilfreds med managerens valg. “我现在好几个月没有踢球。哎呀,真的太难过。我教练真的是个傻逼而且他妈真便宜 !” translatør John FjerdeDivision gav følgende oversættelse: "Jeg har ikke spillet i flere måneder. Åh, min træner er virkelig en spasser og hans mor er meget billig".

Hvorefter han adspurgte Ka-fei Khoo nærmere om John Smiths mor, da rygtet går på, at hun er en rigtig cougar, men Ka-fei Khoo nægtede at svare på spørgsmål om sin side dish.

John-Bladet har ikke spurgt Team Aries om nærmere kommentarer, da hele fodboldverden ser Johns Boldklub som storfavoritter, trods hjemmebanefordelen ligger hos Team Aries.

Kan Johns Boldklub fortsætte den gode stime og fortsat have styr på Mongoliet som nation i soveværelset, eller viser den tidligere Rabobank cykelrytter Bauke Mollema sig for stærk for John Smiths løver? Se med i aften kl 19:05 på DR1

Comments

-- 25 February 2019, 17:34
Jeg ser frem til en god kamp smiley